To εκλογικό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της 25ης Ιουνίου δεν ήταν το επιθυμητό, βυθίζοντας στον προβληματισμό τα στελέχη της Κουμουνδούρου, ανάμεσα σε αυτά φυσικά και την τομεάρχη του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου.

Η κυρία Αχτσιόγλου έφτασε στα γραφεία της Κουμουνδούρου λίγο μετά τις 10 ώστε να συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα το αποτέλεσμα της κάλπης. Η κυρία Αχτσιόγλου άλλωστε, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στους πολιτικούς κύκλους μετά τις πρώτες εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς δεν ήταν λίγοι οι… ψίθυροι που την παρουσίαζαν ως φαβορί αν και εφόσον ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσιζε να δώσει το χρίσμα της διαδοχής στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Έφη Αχτσιόγλου αναμένεται να έχει πολύ πιο ενισχυμένο ρόλο στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι «φωνές» στην κεντροαριστερά θεωρούν πως έχει όλα τα εχέγγυα να παίξει ρόλο ρυθμιστή στις εξελίξεις στην Κουμουνδούρου. Το δυναμικό του χαρακτήρα της άλλωστε, είναι και αυτό που χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου…

Όπως φαίνεται άλλωστε και από τον φωτογραφικό φακό του Newsbeast, ο οποίος απαθανάτισε την… επεισοδιακή έξοδό της από τα γραφεία του κόμματος, η κυρία Αχτσιόγλου είναι «μαθημένη στα δύσκολα»!