Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου οι Έλληνες κάθισαν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους για να παρακολουθήσουν το ντιμπέιτ των έξι πολιτικών αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Κι ενώ κατά γενική ομολογία η εντύπωση που άφησε η τηλεμαχία ήταν ότι επρόκειτο ουσιαστικά για 180 λεπτά παράλληλων μονολόγων χωρίς είδηση, υπήρξαν και κάποιες στιγμές που ξεχώρισαν οι χρήστες του Twitter.

Όπως η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα και η εμφάνισή της στο ντιμπέιτ. «Αν η αντικειμενική δημοσιογραφία είχε πρόσωπο» και «ας βγάλουμε πρωθυπουργό τη Ρανια Τζιμα να τελειώνουμε #debate», είναι κάποια χαρακτηριστικά σχόλια.

Αλλά και ο Αντώνης Σρότερ φαίνεται να κέρδισε τις εντυπώσεις, με αρκετούς να παρατηρούν ότι «πετσόκοψε» τους πολιτικούς αρχηγούς με την επιλογή των ερωτήσεων που τους έκανε.

Φυσικά, σχόλια κέρδισε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κυρίως για το γεγονός ότι αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο να μείνει εντός του χρονικού περιθωρίου στις απαντήσεις του.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης πάλι σχολιάστηκε και για την απάντησή του στο ερώτημα, τι θα έκανε σαν πρωθυπουργός, αν Τούρκοι κομάντος καταλάμβαναν μια ελληνική νησίδα

Ακολουθούν κι άλλα σχόλια στο Twitter για το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ…