Τις ευχαριστίες της στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, για την υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο Facebook, η Ελένη Χρονοπούλου.

Νωρίτερα σήμερα, το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε το ψηφοδελτίο Επικρατείας, με τον Παναγιώτη Δουδωνή, τον Δημήτρη Μάντζο και την Ελένη Χρονοπούλου να βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις.

Το «ευχαριστώ» της Ελένης Χρονοπούλου στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Σε ανάρτησή της λοιπόν στο Facebook, η Ελένη Χρονοπούλου, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, για την υποψηφιότητά της τονίζοντας πως «η απόφαση της μεγάλης αλλαγής είναι στο χέρι μας».

Συγκεκριμένα, η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, ανέφερε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη για τη μεγάλη τιμή να δώσω τη μάχη των εθνικών εκλογών από το ψηφοδελτίο Επικράτειας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Το ψηφοδέλτιο ενώνει τις γενιές, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους που θεμελιώνουν μια νέα σχέση ελπίδας με την ελληνική κοινωνία. Χτίζει μια γέφυρα ανάμεσα στην εμπειρία και την ανανέωση. Κυρίως όμως ενώνει τους εκπροσώπους της γενιάς των διαδοχικών κρίσεων, αυτούς που έφυγαν, με αυτούς που έμειναν. Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι η νέα γενιά, εντός και εκτός συνόρων, είναι η μεγάλη προστιθέμενη αξία του ελληνισμού.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να διασφαλίσει ένα πιο ισχυρό κοινωνικό κράτος και μια δίκαιη οικονομική ανάπτυξη. Στις 21 Μαΐου κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Για να διαμορφώσουμε μια καθημερινότητα στην οποία δεν επιβιώνουμε απλά αλλά μας επιτρέπεται να δημιουργούμε.

Η απόφαση της μεγάλης Αλλαγής είναι στο χέρι μας».

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη για τη μεγάλη τιμή να δώσω τη μάχη των εθνικών εκλογών από το…

Posted by Eleni Chronopoulou on Saturday, April 29, 2023