Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε μια ανάρτηση στα social media, την οποία διέγραψε μετά από λίγο και ανέφερε πως «ή θα τους φας ή θα σε φάνε», σε μια περίοδο που υπάρχουν προβλήματα στο κόμμα του Ελληνική Λύση.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ανέφερε πως «μερικοί πιστεύουν ότι είναι θηρευτές, αλλά είναι θηράματα».

«Κορεατική ρήση: Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων στην κοινωνία. Όλοι πιστεύουν ότι είναι ξεχωριστοί. Αν δείτε όμως, είναι ή το ένα ή το άλλο, θηρευτής ή θήραμα ,ή θα τους φας ή θα σε φάνε! ΜΕΡΙΚΟΊ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΘΗΡΕΥΤΈΣ, ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΘΗΡΆΜΑΤΑ. #εκλογες_2023 #Βελοπουλος», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, την οποία διέγραψε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, πως επικρατεί αναστάτωση στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου μετά τις αποχωρήσεις των Αντώνη Μυλωνάκη, Απόστολο Αβδελά και Κατερίνας Αλεξοπούλου.

Μάλιστα, ο κ.Μυλωνάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Ελληνική Λύση εξελίσσεται σε κόμμα χειρότερο από τη Χρυσή Αυγή.

«Αυτή η εγκληματική οργάνωση – που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019- δεν την ήξερα εγώ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος», σχολίασε σε τηλεοπτική εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Στη συνέχεια, ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, πρόσθεσε πως: «Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή».