Τον προβληματισμό του γιατί ακόμα υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να ψηφίσουν νεοναζιστικά μορφώματα εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Αναφερόμενος γενικά στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είπε ότι δεν υπάρχει προηγούμενο κυβέρνησης σε πολύ πιο ήπιες καταστάσεις να διατηρεί το δημοσκοπικό προβάδισμα που διατηρεί η ΝΔ.

«Μας προβληματίζει που υπάρχουν συμπολίτες μας που σκέφτονται να ψηφίσουν φασίστες νεοναζί και εγκληματίες. Θα κάνουμε ότι προβλέπεται θεσμικά».

Και συνέχισε: «Είμαστε εν μέσω της μεγαλύτερης πληθωριστικής κρίσης παγκοσμίως. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ανασφάλεια. Το καταλαβαίνουμε. Το είπε και ο πρωθυπουργός. Όλες οι δημοσκοπήσεις, δείχνουν ότι στο τελευταίο κομμάτι της πρώτης μας 4ετιας η ΝΔ εξακολουθεί να είναι πολιτικά κυρίαρχη. Δεν υπάρχει προηγούμενο κυβέρνησης σε πολύ πιο ήπιες καταστάσεις να διατηρεί το δημοσκοπικό προβάδισμα που διατηρεί η ΝΔ. Αυτό είναι ένα στοιχείο που το αξιολογούμε. Η ΝΔ ούτε πολιτευόταν, ούτε πολιτεύεται με βάση τις δημοσκοπήσεις. Τις αξιοποιεί ως ένα πολύ σημαντικό εργαλείο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.