Χαμός στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστές τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Νάσο Ηλιόπουλου. Αιχμή του δόρατος στάθηκε τόσο το καλάθι του νοικοκυριού και αν θα δοθεί… πασχαλινό, η ενεργειακή κρίση που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά, αλλά και οι υποκλοπές, που έκαναν τα αίματα να ανάψουν περισσότερο on air.

Οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις υποκλοπές, με τον κ. Ηλιόπουλο να χαρακτηρίζει τον κ. Γεωργιάδη «κλόουν» και τον δεύτερο να του απαντά: «Είστε άθλια υποκείμενα και γι’ αυτό δεν θα κερδίσετε τις εκλογές. Ο κόσμος σας σιχαίνεται».

Ο επίμαχος … διάλογος

Γεωργιάδης: Η υπόθεση των υποκλοπών, προσωπικά, μου είναι αδιάφορη. Παίξτε τη όσο θέλετε, κάντε τη σημαία.

Ηλιόπουλος: Σας είναι αδιάφορη η δημοκρατία, αυτό είναι το ζήτημα κ. Γεωργιάδη.

Γεωργιάδης: Επειδή ο κ. Ηλιόπουλος θέτει ζήτημα δημοκρατίας σε ό,τι αφορά στην παρακολούθηση, οφείλω να πω την απορία που έχω στη ζωή μου πάντα σε αυτή την υπόθεση. Ο κ. Ηλιόπουλος ήταν κομμουνιστής στα νιάτα του, όπως ο κ. Τσίπρας που ήταν στην ΚΝΕ και τα λοιπά.

Ηλιόπουλος: Δόξα τω Θεό, δεν υπήρξα φασίστας.

Γεωργιάδης: Ο κομμουνισμός και ο φασισμός είναι το ίδιο.

Ηλιόπουλος: Δεν ήμουν φασίστας, δεν πούλαγα βιβλία του Πλεύρη για τους Εβραίους.

Γεωργιάδης: Αφήστε να πω το επιχείρημα που θέλω. Όταν ήσουν Κνίτης, όπως ο Τσίπρας…

Ηλιόπουλος: Δεν ήμουν ποτέ Κνίτης, είσαι αστείος.

Γεωργιάδης: Και πίστευες στον Τσαουσέσκου και στον Στάλιν, δεν μπορεί να σε πειράζει η παρακολούθηση τηλεφώνων. Είναι υποκριτικό.

Ηλιόπουλος: Είσαι κλόουν. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Είσαι κλόουν.

Γεωργιάδης σε παρουσιάστρια: Κυρία Αναστασοπούλου. Με συγχωρείτε πάρα πολύ αυτό είναι απαράδεκτο που κάνετε τώρα. Με την παρουσιάστρια να επεμβαίνει: Πάρτε το πίσω.

Ηλιόπουλος: Δεν παίρνω τίποτα πίσω.

Γεωργιάδης: Παραδίδω στον ελληνικό λαό το δήθεν μειλίχιο ύφος του κ. Ηλιόπουλου που όταν τον στρίμωξα για την πραγματική του ιδεολογία, το γύρισε στον Πλεύρη, στο είσαι κλόουν και σε όλα τα άλλα.

Ηλιόπουλος: Δεν με στριμώξατε καθόλου. Δεν παίρνω τίποτα πίσω.

Γεωργιάδης: Αυτοί είστε, αυτά τα άθλια υποκείμενα είστε. Γι’ αυτό δεν θα ξανακερδίσετε τις εκλογές. Γιατί ο κόσμος σάς σιχαίνεται κύριε. Σάς σιχαίνεται ο ελληνικός λαός που σας βλέπει.

Ηλιόπουλος: Κοίτα ποιος μιλάει

Γεωργιάδης: Εγώ έχω 70 χιλιάδες σταυρούς.