Μια μικρή αδιαθεσία ένιωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος την ώρα που βρισκόταν στο βήμα του Κοινοβουλίου, με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης να διακόψει την ομιλία του επί του νομοσχεδίου για την εκπαίδευση των αστυνομικών. Χωρίς δεύτερη σκέψη κατευθύνθηκε στο ιατρείο της Βουλής που βρίσκεται ακριβώς απ’ έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας προκειμένου να τον δει ο εφημερεύων ιατρός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που του προκάλεσε την αδιαθεσία, καθώς οι εξετάσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως όταν ο κ. Θεοδωρικάκος βρέθηκε στον προθάλαμο της αίθουσας, τον πλησίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης και με την ιδιότητα του γιατρού τον ρώτησε τι αισθάνεται και εάν θέλει κάποια βοήθεια.  

Μπούρας για Θεοδωρικάκο: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη», ανέφερε ο προεδρεύων της συνεδρίασης Θανάσης Μπούρας που ενημέρωσε τους βουλευτές που βρίσκονται στην ολομέλεια, ότι ο κ. Θεοδωρικάκος θα παραμείνει στο ιατρείο για λίγη ώρα, για προληπτικούς λόγους.