Η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, συμμετείχε στην πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του κόμματος Γιάννη Μπρατάκου, του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλου Μαρινάκη και του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη υπό την προεδρία του Ζήση Ιωακείμοβιτς.

Στην σύσκεψη έδωσαν το παρών στελέχη και μέλη του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ, στελέχη της κυβέρνησης καθώς και βουλευτές της Θεσσαλονίκης.

Υποχρέωση και προτεραιότητα βουλευτών και κομματικών στελεχών της Ν.Δ. να βρίσκονται δίπλα σε όλους τους πολίτες και να στηρίζουν την ελληνική κοινωνία. Να καταγράφουν τα προβλήματά τους  και να προσπαθούν για την επίλυσή τους αλλά ταυτόχρονα να βοηθούν  στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.

Η εικόνα της Θεσσαλονίκης βελτιώνεται μέρα με τη μέρα καθώς προχωράει η υλοποίηση μεγάλων έργων όπως το μετρό, ο Περιφερειακός, το fly-over, το πάρκο στον Δήμο Παύλου Μελά.

Επόμενη συνάντηση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη είναι η εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής στις 11 Ιουλίου για τις Smart cities με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.