Βαρβιτσιώτης: Αυτή είναι κυβέρνηση οπερέτα!

«Άλλα λέει το πρωί, άλλα λέει το μεσημέρι, άλλα λέει το βράδυ»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:31
23/04/2015
Βαρβιτσιώτης: Αυτή είναι κυβέρνηση οπερέτα!
1
loading

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατηγορώντας την πως «άλλα λέει το πρωί, άλλα λέει το μεσημέρι, άλλα λέει το βράδυ, έχει υπουργούς που πραγματικά έχουν χάσει την μπάλα, την αίσθηση της σοβαρότητας και τι σημαίνει να μιλάς στον κόσμο».

Ειδικότερα, μιλώντας στον Βήμα FM για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε:

«Φανταστείτε να είχε κάνει η ΝΔ Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Θα είχαμε μαύρες σημαίες στα δημαρχεία και κλειστούς τους δήμους όλης της χώρας και τον κ. Μπαλασόπουλο της ΠΟΕ-ΟΤΑ να γυρνά στους δρόμους όπως γυρνούσε, ντυμένος ναζί, με το γερμανικό του τζιπάκι, να κάνει δηλώσεις. Όμως, έχει καταπιεί τη γλώσσα του.

Εμείς, δεν ήμασταν ποτέ της λογικής της αντιπολίτευσης «στα κάγκελα», ενάντια σε όλα, να ρίχνουμε λάσπη στον ανεμιστήρα και όλες αυτές τις πρακτικές που υποστήκαμε το τελευταίο διάστημα. Να μην πούμε, όμως, ότι δεν κάνει αντιπολίτευση η ΝΔ. Η συμφωνία θα είναι χειρότερη από τη δική μας που είχαμε πάνω στο τραπέζι. Σας το λέω ότι θα είναι χειρότερη για τον πολίτη οικονομικά. Και δημοψήφισμα αν έλθει, θα είναι για τη ρήξη και όχι για συμφωνία, δυστυχώς. Αυτά πρέπει να τα ξεκαθαρίσει πρώτα απ’ όλα η κυβέρνηση, όχι η ΝΔ. Έχουμε μια κυβέρνηση που άλλα λέει το πρωί, άλλα λέει το μεσημέρι, άλλα λέει το βράδυ, έχει υπουργούς που πραγματικά έχουν χάσει την μπάλα, την αίσθηση της σοβαρότητας και τι σημαίνει να μιλάς στον κόσμο. Αυτή είναι κυβέρνηση οπερέτα!».

Για τη ΝΔ και τη στρατηγική της, σημείωσε πως «ακόμα δεν έχει περάσει το μετεκλογικό σοκ και δεν έχει βρει το βηματισμό της. Σκεπτόμαστε να αλλάξουμε στρατηγική όταν, όμως, έχουμε μπροστά μας δεδομένα. Και θα αλλάξουμε και ρητορική και στρατηγική, θα αλλάξουν πολλά. Αλλά βρισκόμαστε δυστυχώς ακόμα στην ίδια περίοδο που βρισκόμασταν και πριν τις κάλπες. Δεν έχουμε τελειώσει με τους έξω ακόμα, για να ασχοληθούμε με τους μέσα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar V-R

    Βαρβιτσιώτη 25 ενοίκια χρωστάτε στον ιδιοκτήτη στην συγγρού, κάτι εκατομυριάκια στις τράπεζες και μερικά μηνιάτικα στους εργαζόμενους... και έρχεστε να πείτε ότι σώζατε τη χώρα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει