«Το ευχαριστώ είναι λίγο! Να είστε όλες και όλοι καλά και πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία!» αναφέρει σε νέο συγκινητικό του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην βουλευτής Μάριος Γεωργιάδης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του πατέρα του και προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τις επιπτώσεις του κορονοϊού.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι ευχές σας για άλλη μία φορά έφεραν ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο μου! Η συγκίνηση μεγάλη, κυρίως γιατί μέσα στις ευχές σας για τα γενέθλια μου, ήταν και το ενδιαφέρον σας για τον πατέρα μου. Αυτή ήταν και η δίκη μου ευχή για σήμερα…να τελειώσει αίσια αυτή η πολύ μεγάλη περιπέτεια υγείας του. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Να είστε όλες και όλοι καλά και πάνω από όλα να έχουμε υγεία!»

Οι ευχές σας για άλλη μία φορά έφεραν ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο μου! Η συγκίνηση μεγάλη, κυρίως γιατί μέσα στις…

Posted by Marios Georgiadis on Monday, November 22, 2021

Θυμίζουμε ότι στις 25 Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό ότι ο πολιτικός αρχηγός έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό και διασωληνώθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Αποσωληνώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου, αλλά την επομένη διασωληνώθηκε και πάλι. Στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκ νέου αποσωλήνωσή του, όμως τις επόμενες ημέρες μπήκε στην εντατική (για δεύτερη φορά), λόγω επιδείνωσης της υγείας του. Στις 15 Νοεμβρίου αποσωληνώθηκε (για τρίτη φορά), λόγω βελτίωσης της κατάστασής του και μετά από δύο ημέρες βγήκε από τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και νοσηλεύεται πλέον σε κανονικό δωμάτιο, έχοντας χάσει 27 κιλά.