Στιγμές έντονης συναισθηματικής φόρτισης καταγράφηκαν στη Βουλή στην είδηση του θανάτου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά. Βουλευτές όλων των κομμάτων έσπευσαν στο έδρανο της Φώφης Γεννηματά, όπου αρκετοί άφησαν ένα μπουκέτο λουλούδια.

Η συγκίνηση ήταν εμφανής στην αίθουσα της Ολομέλειας, η Άννα Καραμανλή ξέσπασε σε κλάματα ενώ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, βουλευτές αγκαλιάζονταν. Ο Βασίλης Κεγκέρογλου αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου έμοιαζαν σαστισμένοι από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Φώφη Γεννηματά: Μαύρο πανί και μια ανθοδέσμη στη Χαριλάου Τρικούπη

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στο πολιτικό «σπίτι» της Φώφης Γεννηματά τη Χαριλάου Τρικούπη. Από την ταράτσα του κτιρίου που βρίσκονται τα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής κρέμεται ένα μαύρο πανί καθώς η παράταξη πενθεί για τον θάνατο της προέδρου ενώ στην είσοδο βρίσκεται μια ανθοδέσμη και μια φωτογραφία της προέδρου.

Η ελληνική σημαία κυματίζει μεσίστια ενώ οι συνεργάτες της Φώφης Γεννηματάς δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν την είδηση του θανάτου της που έσκασε «σαν βόμβα» νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η κηδεία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ θα τελεστεί στο Α΄ Νεκροταφείο την Τετάρτη (27/10), ενώ νωρίτερα την ίδια ημέρα η σορός της θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.