Την ελπίδα να υπάρξει μια συμφωνία στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές προς όφελος του λαού, εξέφρασε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά

«Μακάρι να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα. Εμείς δεν κάνουμε ισοπεδωτική κριτική. Εμείς θέλουμε αποτελέσματα για τη χώρα, γιατί υπάρχει ένας ελληνικός λαός που υποφέρει, που έχει κάνει τεράστιες θυσίες. Όλα αυτά δεν πρέπει να πεταχτούν δεν πρέπει να έρθουμε σε χειρότερη θέση. Άρα αν θέλετε αν υπάρχει μία πολιτική δύναμη που θέλει να προχωρήσει το πρόγραμμα, να ολοκληρωθεί, να βγούμε στις αγορές και να σταθούμε στα πόδια μας, αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν ευχόμαστε την καταστροφή, αλλά δεν μπορούμε να μην βάζουμε τα ερωτήματα και τα συνθήματα που θέλουν άμεσα απαντήσεις», τόνισε η κ. Γεννηματά, μιλώντας σήμερα στον Real FM.

«Έρχομαι λοιπόν και στο θέμα της διαγραφής του χρέους. Προφανώς η κυβέρνηση δεν διαγράφει μονομερώς το χρέος, αλλά αναγνωρίζει ότι είναι οικονομικές υποχρεώσεις της χώρας στις οποίες πρέπει να ανταποκριθεί και μάλιστα πλήρως», πρόσθεσε.