Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Ευάγγελο Αποστολάκη πως «δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

«Η δουλειά του αξιωματικού είναι να αντέχει την πίεση την ώρα του πολέμου που πέφτουν οι οβίδες, μετά τις χθεσινές εξελίξεις ευτυχώς που δεν ζήσαμε ένα πόλεμο υπό την ηγεσία του κ. Αποστολάκη, το έβαλε στα πόδια στην πρώτη στρακαστρούκα και δεν έβαλε τα κλάματα στην πρώτη πυρκαγιά», ήταν μερικά από τα λόγια του κ. Γεωργιάδη.

Αυτή η τοποθέτηση έφερε και την «έκρηξη» του Παύλου Πολάκη στο Facebook κατά του υπουργού Ανάπτυξης: «Άκου τηλεβιβλιοπώλη πωλητή νανογιλέκων και αποτυχημένε μπουλντοζιέρη! Είσαι ένα ακροδεξιό μειράκιο της ιστορίας αυτού του τόπου! Επί Αποστολάκη το Ορούτς Ρέις δεν έκοβε βόλτες στο Αιγαίο. Επί ημερών σας σουλατσάριζε!

Σε ποια τρύπα ήσουν χωμένος τότε θαρραλέε πολεμιστή, που θα τολμήσεις να πιάσεις στο στόμα σου τον Ναύαρχο που δεν σας βαστηξε φανάρι να ξεπλυθείτε από τον όλεθρο στην Εύβοια ,στην Αττική και στην Ηλεία;».

ΑΚΟΥ τηλεβιβλιοπωλη πωλητή νανογιλεκων και αποτυχημένε μπουλντοζιερη!Είσαι ένα ακροδεξιό μειρακιο της ιστορίας αυτού…

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Wednesday, September 1, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.