Ευθύνες στην κυβέρνηση επιρρίπτει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με αφορμή τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας νωρίτερα σήμερα, κοντά τις Σέρρες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εγκαταλείψει τον σιδηρόδρομο στην τύχη του» και «ο εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας κοντά στις Σέρρες το επιβεβαιώνει».

«Εδώ και δύο χρόνια, η συντήρηση του σιδηροδρομικού δικτύου από τον ΟΣΕ είναι από μηδενική ως πλημμελής. Μόνη πρόνοια των αρμοδίων για το τμήμα Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη είναι η -εδώ και μήνες- κατάργηση επιβατικών δρομολογίων», σημείωσε ακόμη ο κ. Παππάς στη δήλωση του για το συμβάν.

«Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Η γρήγορη και σωστή αντίδραση του προσωπικού μας γλίτωσε από τα χειρότερα», πρόσθεσε, ενώ, καταλήγοντας, αναφέρθηκε στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών λέγοντας: «Να χαίρεται ο κ. Καραμανλής τις δηλώσεις του για το έτος σιδηροδρόμου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.