Το διήμερο 22 και 23 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με πιθανότερο τόπο διεξαγωγής το στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε απόψε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής πρόεδρος της Επιτροπής Διοργάνωσης Συνεδρίου θα είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης.

Η σύνθεση της Επιτροπής Διοργάνωσης Συνεδρίου θα είναι η έξης:
Πρόεδρος:
Παναγιώτης Σγουρίδης
Μέλη:
– Ο εκπρόσωπος, βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ
– Ο αντιπρόεδρος του ECR, ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς
– Ο γραμματέας του Κινήματος, Γιάννης Μοίρας
– Εκπρόσωπος βουλευτών τον οποίο θα ορίσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα
– Ο γενικός και οικονομικός διευθυντής, Κώστας Σηψής
– Η πρόεδρος της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου
– Ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος Παναγιώτης Πλακεντάς
– Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία», Φίλιππος Τσαλίδης
– Ο κύριος Δαμιανός Βασιλειάδης
– Ο κύριος Λευτέρης Λιντοβόης

Επίσης ξεκινάει και επισήμως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους ενδιαφερομένους να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του Κινήματος κατά τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Με την ίδια διαδικασία -σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος- θα πρέπει και οι νυν πολιτευτές του Κινήματος να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον τους να συμπεριληφθούν εκ νέου στα ψηφοδέλτια, οι οποίοι όμως αυτοδικαίως συμμετέχουν στο Πολιτικό Συνέδριο.

Τέλος όσοι από τους νέους υποψηφίους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο, θα πρέπει να αποστείλουν το αίτημά τους συνοδευόμενο και με βιογραφικό σημείωμα μέχρι τις 16/11/2014.