Στην κατάθεση αιτήματος διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας για μια σειρά άρθρων αλλά και για το σύνολο του εργασιακού νομοσχεδίου προτίθεται να προχωρήσει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία όπως προανήγγειλε η Τρίτη κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Η προαναγγελία έγινε με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Για την Προστασία της Εργασίας – Σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής «Επιθεώρηση Εργασίας» – Κύρωση της Σύμβασης 190 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για την εξάλειψη της βίας και παρενόχλησης στον κόσμο της εργασίας – Κύρωση της Σύμβασης 187 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για το Πλαίσιο Προώθησης της Ασφάλειας και της Υγείας στην Εργασία – Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1158 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιουνίου 2019 για την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της ιδιωτικής ζωής» όπως είναι ο πλήρης τίτλος του.

Αντίστοιχο αίτημα κατέθεσε αμέσως μετά και το Κίνημα Αλλαγής τόσο για μια σειρά άρθρων όσο και για το σύνολο του σχεδίου νόμου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.