Η πανδημία χτύπησε και την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που συστάθηκε προκειμένου να εξετάσει εάν και κατά πόσο προκύπτουν ευθύνες εις βάρος του πρώην υπουργού Νίκου Παππά όταν χειριζόταν το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που είχε γίνει, αύριο θα ξεκινούσε η εξέταση μαρτύρων με πρώτο μάρτυρα τον επιχειρηματία Κυριάκο Τόμπρα, που φέρεται να ήταν ο μεσολαβητής ανάμεσα στη λιβανέζικη εταιρεία που θα έβαζε τα 3 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να εκδοθεί η εγγυητική επιστολή για να συμμετάσχει ο Χρήστος Καλογρίτσας στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο ίδιος όμως έχει τεθεί σε καραντίνα, έχοντας έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα κορονοϊού, οπότε θα πρέπει να περιμένει μερικά εικοσιτετράωρα και να προβεί σε επαναληπτικό τεστ ώστε να επιβεβαιώσει ότι δεν νοσεί. Οπότε με αυτό το δεδομένο τα μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής Επιτροπής θα προσέλθουν μεν αύριο κανονικά στην αίθουσα συνεδριάσεων, ωστόσο θα συζητήσουν πλέον πώς θα διαμορφωθεί η σειρά των μαρτύρων εάν δεν καταφέρει να προσέλθει οποιαδήποτε άλλη ημέρα μέσα στην εβδομάδα ο κ. Τόμπρας. Έτσι δεν αποκλείεται ως πρώτος μάρτυρας να κληθεί τελικά ο κ. Καλογρίτσας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.