Στα όσα είπε πριν μέρες στη Βουλή, όπου χαρακτήρισε τη ΝΔ «παράταξη δωσιλογισμού και μαυραγοριτισμού», επανήλθε ο Παύλος Πολάκης μέσω Facebook. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στο Kontra Channel, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τους χαρακτηρισμούς.

«Δεν θεωρώ ότι η Νέα Δημοκρατία είναι παράταξη δοσιλόγων, ούτε ο Κολοκοτρώνης είναι ΣΥΡΙΖΑ. Στη Βουλή πολλές φορές και στον πολιτικό διάλογο, όταν η πολιτική αντιπαράθεση είναι σκληρή ακούγονται και υπερβολές» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακούστε μετά το 1:40:00:

Ο Παύλος Πολάκης τόνισε ότι η «η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει» επαναλαμβάνοντας όσα είχε πει:

«Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ για να τελειώνουμε με τις “παρανοήσεις”:

Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων.

Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής ,δεξιας και ακροδεξιας που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας.

Η πρώτη ειχε Κολοκοτρωνηδες,Μακρυγιαννηδες ,αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιωτηδες ,114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή.

Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπασηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο,από μαυραγορίτες και δοσιλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμανηδων και χουντικούς!!

Τέλεια και παύλα !

Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!»

Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»:Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους…

Posted by Παυλος Πολακης on Monday, April 5, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.