Αυτοδιοικητικά θα πρέπει να είναι τα κριτήρια που θα αξιολογηθούν οι υποψήφιοι στις εκλογές τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης. Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, αμφισβήτησε «την παραδοχή ότι ο Γιάννης Μπουτάρης τα πάει καλά στο δήμο Θεσσαλονίκης».

«Ο κόσμος πρέπει να δει, αυτά που είπε ο δήμαρχος ότι κατάφερε να ανταπεξέλθει, έκανε μια καθαρή πόλη» τόνισε και πρόσθεσε: «Εγώ θα κριθώ σε σχέση με αυτά που έχω κάνει στην πολιτική μου διαδρομή».

Όπως σημείωσε ο κ. Καλαφάτης, στόχος του είναι η Θεσσαλονίκη να γίνει μια πολιτισμένη πόλη, να έχει ένα καλό ρυθμιστικό (κυκλοφορία) και να έχει οικονομική ανάπτυξη (ΔΕΘ, λιμάνι).

Αναφορικά με το θέμα της παραίτησης από τα βουλευτικά έδρανα, υπογράμμισε ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από υπουργός, όταν έλαβε την απόφαση να κατεβεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Με τη βουλευτική ιδιότητα δεν δημιουργώ συνθήκες άνισης μάχης. Εμένα με εξέλεξε ο λαός. Είναι θέμα προσωπικής αντίληψης αν θα παραιτηθεί κάποιος ή όχι», κατέληξε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.