Την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την υπόθεση θανάτου του 27χρονου στο Βόλο, σχολιάζει με δήλωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

«Σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που ουσιαστικά έσπευσε να προκαταλάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν έκανε, ουδεμία επίσημη δήλωση για τον τραγικό θάνατο του 27χρονου νέου στο Βόλο, περιμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργούν οι αρμόδιες αρχές», σημειώνει ο Γ. Ραγκούσης και συμπληρώνει πως θα τοποθετηθεί «μετά την ολοκλήρωση των ερευνών».

«Προφανώς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Κατανοητοί οι λόγοι. Παρά τη γενικευμένη κατακραυγή για το Χουντονόμο τους, συνεχίζουν να πορεύονται στον κατήφορο ενός νεογκεμπελικού τύπου προπαγάνδας», τονίζει ο ίδιος, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «διαρκώς κατασκευάζουν προβοκάτσιες εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης με στόχο τη συκοφάντηση». «Και αυτήν τη φορά θα αποτύχουν οικτρά», καταλήγει

TAGS