Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση για τον τουρισμό είχαν προγραμματίσει για χθες στις έξι το απόγευμα οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ Ιονίων Νήσων με ομιλητές τον τομεάρχη Οικονομίας Νίκο Παππά, την τομεάρχη τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου, τον αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας Γιώργο Τσίπρα, και παρεμβάσεις εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων και κλάδων της Κέρκυρας, της Λευκάδας, της Κεφαλλονιάς και της Ζακύνθου. Όλα είναι έτοιμα μέχρι αργά το μεσημέρι προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση με ακριβές θέμα την «Απευθείας Ενίσχυση των Τουριστικών Επιχειρήσεων και των Ανθρώπων του Τουρισμού».

Έλα όμως που το μεσημέρι αντιλήφθηκαν ότι η εκδήλωση θα συνέπιπτε με την συνέντευξη που θα έδινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων;

Στις 18:00 θα ξεκινούσε η διαδικτυακή συζήτηση και στις 19:00 η συνέντευξη του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε τελευταία στιγμή η ακύρωση της εκδήλωσης για τον τουρισμό προκειμένου όλοι να δουν τον κ. Τσίπρα στην τηλεόραση. Μάλιστα ο Νίκος Παππάς ενημέρωσε μέσων Instagram την αναβολή μόλις μια ώρα πριν ξεκινήσει.