Παυλόπουλος: Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ν’ αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του και ν’ αρθεί στο ύψος των πρωτόγνωρων περιστάσεων

Μήνυμα στήριξης στον Πρόεδρο της Ιταλίας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
7:37
28/03/2020
Παυλόπουλος: Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ν’ αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του και ν’ αρθεί στο ύψος των πρωτόγνωρων περιστάσεων
9
loading

Την στήριξή του στον Πρόεδρο της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, εξέφρασε ο Προκόπης Παυλόπουλος, ζητώντας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο «ν’ αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του».

«Κατ’ αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες περιστάσεις αισθάνομαι, ως Έλληνας και ως Ευρωπαίος Πολίτης, την υποχρέωση να ενώσω την φωνή μου μ’ εκείνη του μεγάλου Ευρωπαίου και επιστήθιου φίλου Προέδρου της δεινώς δοκιμαζόμενης Ιταλίας κ.Σέρτζιο Ματαρέλα, ζητώντας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ν’ αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του και ν’ αρθεί, εδώ και τώρα, στο ύψος των πρωτόγνωρων περιστάσεων, υπερασπιζόμενο τον Άνθρωπο, την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και, εντέλει, τον ίδιο τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Ουδείς συνειδητοποιημένος Ευρωπαίος έχει το δικαίωμα ν’ αγνοεί ότι το κορυφαίο δίλημμα, ενώπιον του οποίου βρίσκεται σήμερα η ευρωπαϊκή μας οικογένεια, η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι, κυριολεκτικώς, υπαρξιακό για το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα και την μελλοντική του προοπτική. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά τις ιστορικές της καταβολές και τον προορισμό της, πρέπει να υπάρξει και θα υπάρξει», ανέφερε σε δήλωσή του ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar Λογοκρισία

  Hello! Βρε ούστ!

 2. avatar Zax

  Πέρασες και δεν ακουμπησες. Κάτσε σπίτι σου.

 3. avatar @Sark

  Βλέπουμε ότι μαλώνεις τον κο Παυλόπουλο λέγοντας του ότι «Για αλλα θεματακια που επρεπε να διαμαετυρηθεις δεν το εκανες...». Ας δούμε όμως από εδώ και μπρος για πόσα θέματα και με τι τρόπο θα διαμαρτύρεται η νέα Πρόεδρος . Όσο για το « πρόεδρααααα» που χρησιμοποιεί άλλος σχολιαστής για τον πρώην Πρόεδρο,θα το χαρακτήριζα το λιγότερο κατώτερο τον περιστάσεων.

 4. avatar Δραμαλαμα

  Ναι σε όλα. Πάκης Ο Ντεκόρ!

 5. avatar criskalts

  Πες τα ρε πρόεδρααααα.

 6. avatar Sark

  Για αλλα θεματακια που επρεπε να διαμαετυρηθεις δεν το εκανες...

 7. avatar κ. Πρόεδρε,

  συνεχίστε να τοποθετείστε! Άστοχη η μη επανεκλογή σας! Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων!(και δεν ψηφίζω ΝΔ)

  1. avatar Στο καλό να πας και συ …και λίγο παραπέρα !

   Και εγώ ψήφισα ΝΔ...

 8. avatar Αφου πια δεν ειναι Προεδρος

  Συνεχιζει να κανεει τον Προεδρο ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει