Θανάσιμη και διχαστική για την κοινωνική συνοχή η θεωρία των δύο άκρων

Ρουπακιώτης: Αντί να αναζητούμε συγκλίσεις στο κοινοβούλιο, μιλάμε για άκρα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:26
05/11/2013
Θανάσιμη και διχαστική για την κοινωνική συνοχή η θεωρία των δύο άκρων
1
loading

Θανάσιμη και διχαστική για την κοινωνική συνοχή χαρακτήρισε τη θεωρία των δύο άκρων ο πρώην υπουργός, Αντώνης Ρουπακιώτης.

«Αντί να αναζητούμε συγκλίσεις στο κοινοβούλιο, μιλάμε για άκρα; Έλεος!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, εκτιμώντας πως η Χρυσή Αυγή θα επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει προς όφελος της αυτή τη δολοφονία για να ισχυρισθεί ότι «και εμάς μας σκοτώνουν».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η τοποθέτηση του για παλιότερες δηλώσεις ότι «αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις πίεζαν την Ελλάδα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

«Όταν σου λέει ο αρμόδιος Ευρωπαίος επίτροπος ότι πρέπει να γίνει κάτι με τη Χρυσή Αυγή είναι πίεση ή υποχρέωσή μας; Όταν έρχονται εβραϊκές οργανώσεις και λένε ότι μας προσβάλουν, είναι πίεση ή υποχρέωση μας;» διερωτήθηκε ο κ.Ρουπακιώτης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Αθηναίος

    Καλύτερα να σε ξεχάσουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ !!! Τί τις θέλεις τις δηλώσεις \'\'Πανάξιε\'\'\' Αρκετά μας ταλαιπώρησε η παρουσία σου....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει