Το πολύ μέχρι 3 λεπτά θα έχει δικαίωμα να μιλήσει κάθε «γαλάζιος» σύνεδρος

Μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει την επιθυμία να πάρουν το λόγο 170 άτομα αλλά ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα τις επόμενες ώρες


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
9:27
28/11/2019
Το πολύ μέχρι 3 λεπτά θα έχει δικαίωμα να μιλήσει κάθε «γαλάζιος» σύνεδρος
4
loading

Όποιος από τους σύνεδρους της Νέας Δημοκρατίας το επιθυμεί μπορεί να πάρει τον λόγο στις εργασίες του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου που ξεκινούν αύριο στο Metropolitan Expo και ολοκληρώνονται την Κυριακή.

Υπό μια προϋπόθεση όμως: τα όσα θα πει να μην ξεπερνούν σε χρόνο τα τρία λεπτά της ώρας. Αυτό γίνεται προκειμένου να ανέβουν στο βήμα όσο γίνεται περισσότεροι.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εγγραφεί στον κατάλογο πάνω από 170 σύνεδροι και τις επόμενες ώρες αναμένεται ο αριθμός να αυξηθεί κατακόρυφα εάν αναλογιστεί κανείς ότι η Νέα Δημοκρατία αναμένει να προσέλθουν περίπου 6.500 στελέχη και φίλοι του κυβερνώντος κόμματος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Τζίμης το λαμόγιο

  Σαν να κάνουν σεξ δηλαδή....

 2. avatar Περιττό

  Να πεί τί? Τις ανακοινώσεις της ΝΔ τις κάνει το βοθροκάναλο.

 3. avatar Τόνο Μάσας.

  Τώρα που πιάσανε πάλι τα πόστα και απόκτησαν πρόσβαση στο μέλι θα πλακώνονται στα συνέδρια κάθε βδομάδα για να αποφασίζουν πως θα το μοιράζονται μεταξύ τους. Άτιμη εξουσία άλλους τους πας στον ουρανό και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα.

  1. avatar ΠΡΟΣΟΧΗ

   ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΛ ΑΛΕΡΤ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει