Η σύντομη συνομιλία Μητσοτάκη με Έλληνα φοιτητή στο ίδρυμα Brainport στο Αϊντχόβεν

Τι του επεσήμανε


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:49
03/09/2019
Η σύντομη συνομιλία Μητσοτάκη με Έλληνα φοιτητή στο ίδρυμα Brainport στο Αϊντχόβεν
3
loading

Επίσκεψη στο Ίδρυμα Brainport του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Αϊντχόβεν πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Ίδρυμα προωθεί την καινοτομία και την τεχνολογική σύνδεση της επιστημονικής παραγωγής με την αγορά.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Ιδρύματος, ο οποίος στη συνέχεια τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου και ακολούθησε ξενάγηση του κ. Μητσοτάκη στις εγκαταστάσεις, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Κατά την άφιξή του, ο Έλληνας πρωθυπουργός συνάντησε έναν Έλληνα πρωτοετή φοιτητή, τον χαιρέτισε, είχε σύντομη συνομιλία μαζί του και του επεσήμανε ότι σπουδάζει σε καλό πανεπιστήμιο.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό οικοσύστημα καινοτομίας και τεχνολογικής ανάπτυξης που προωθεί τη σύνδεση της παραγωγής με την αγορά. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη είναι να αναπτυχθούν συνέργειες με την ολλανδική πλευρά και να εξεταστούν συμπράξεις στους τομείς της υψηλής τεχνολογίας. Τα υπουργεία Εξωτερικών των δύο χωρών θα δημιουργήσουν μία γέφυρα για την παροχή τεχνικής βοήθειας και την αξιοποίηση των βέλτιστων πρακτικών από ολλανδικής πλευράς, ούτως ώστε να στηριχθούν οι ελληνικές εταιρείες και τα ινστιτούτα, στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν πρόσβαση στο διεθνές περιβάλλον και να αξιοποιηθούν το ταλέντο και οι δεξιότητες που υπάρχουν στη χώρα μας στους τομείς των νέων τεχνολογιών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Ωεωωω!!

  Γιατί δεν τον είπε να τα παρατήσει όλα και να γυρίσει να δουλέψει σεκιουριτάς, το πολύ σε 10 - 15 χρονια μπορεί να γίνει αν όχι υπουργός αμυνας σίγουρα αρχηγός στην ΕΥΠ

 2. avatar Rip

  Οι συναντήσεις του Κούλη δεν ενδιαφέρουν κανένα. Μόνο τους επικοινωνιολόγους του που προσπαθούν να κάνουν το τίποτα, κάτι!

  1. avatar Γελάμε μέχρι σκασμού

   Η βασική είδηση είναι ότι πήγε στο ίδρυμα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου με κάποιο συγκεκριμένο στόχο (όχι πάντως για να συνομιλήσει με τον φοιτητή, έτυχε και τον συνάντησε, να μην του απευθύνει το λόγο; Να πάρει ύφος μαστουρωμένου που κοιτούσε το υπερπέραν όπως έπαιρνε ο Τσίπρας όταν ήθελε να κρύψει τη γύμνια του;) Επισκέφτηκε, λοιπόν, το Ίδρυμα, ξέρεις εκεί που σύχναζε ο Τσίπρας επειδή ενδιαφερόταν για επιστημονικές συνεργασίες.....(Lol! Μετάφραση:Εδώ γελάμε μέχρι σκασμού).

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει