Επικοινωνία Μητσοτάκη με τους πρωθυπουργούς Καναδά και Αυστραλίας

Τον συνεχάρησαν για τη νίκη του στις εκλογές


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:34
12/07/2019
Επικοινωνία Μητσοτάκη με τους πρωθυπουργούς Καναδά και Αυστραλίας
3
loading

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό(Justin Trudeau) τηλεφώνησε χθες στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά τη συνομιλία τους, οι δύο πρωθυπουργοί εξέφρασαν την κοινή τους βούληση για εμβάθυνση και ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας - Καναδά, με έμφαση στον τομέα των επενδύσεων, δεδομένης της ήδη ισχυρής επενδυτικής παρουσίας του Καναδά στην Ελλάδα. Τόνισαν επίσης τον ξεχωριστό ρόλο της ελληνικής ομογένειας, η οποία αποτελεί ισχυρή γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Επίσης και ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον(Scott Morisson) τηλεφώνησε χθες στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Κατά τη συνομιλία τους, οι δύο πρωθυπουργοί, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, υπογράμμισαν το σημαντικό ρόλο της ελληνικής ομογένειας, ως συνδετικού κρίκου των δύο χωρών, επισημαίνοντας τις μεγάλες δυνάμεις που μπορεί να απελευθερώσει η ενεργότερη δραστηριοποίησή της για την εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας-Αυστραλίας, με έμφαση στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Κι εμείς στειλαμε

  τα συλλυπητήρια στην Ελλάδα

 2. avatar avatarαρχισε η μαυρη προπαγανδα των μμε – Λογοκρίθηκε η αναφορά της Μέι στη Συμφωνία των Πρεσπών σε συζήτηση με τον Μητσοτάκη

  Η Τερέζα Μέι έδωσε συγχαρητήρια μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του. Παρόλα αυτά από την ανακοίνωση που δόθηκε στον Τύπο «έλειπε» η αναφορά της Μέι για τη Συμφωνία των Πρεσπών, Η πρωθυπουργός της Βρετανίας χαιρέτισε τη δέσμευση του Κ. Μητσοτάκη να τηρήσει τα συμφωνηθέντα της Συμφωνίας, καθώς όπως επισημάνθηκε, ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Η συγκεκριμένη αναφορά δεν αναφέρεται στο τηλεγράφημα που κυκλοφόρησε στα ελληνικά ΜΜΕ.

  1. avatar Εμ γιατί νομίζεις

   πήρε πάνω του ο Κούλης όλες τις αρμοδιότητες της ενημέρωσης και πληροφόρησης; Έχει να πέσει κουκούλωμα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει