Ηλιόπουλος για δημοτικές εκλογές: Μπορούμε να φτιάξουμε τις προδιαγραφές για μία βιώσιμη πόλη

«Ένας πολίτης δεν μπορεί να είναι φοβισμένος ούτε στην πόλη του, ούτε στη γειτονιά του» είπε για τα Εξάρχεια


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:01
25/04/2019
Ηλιόπουλος για δημοτικές εκλογές: Μπορούμε να φτιάξουμε τις προδιαγραφές για μία βιώσιμη πόλη
54
loading

Το πρόγραμμα της παράταξής του ανέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος, μέσω τηλεοπτικών του δηλώσεων. Ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» αναφέρθηκε μέσω της ΕΡΤ στην ασφάλεια των κατοίκων της πόλης, τα Εξάρχεια, τα προβλήματα της καθημερινότητας, τη βραχυχρόνια μίσθωση, τη Δημοτική Αστυνομία, τα δημοτικά τέλη και την προσβασιμότητα στην πόλη.

Όπως χαρακτηριστικά είπε όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι, «μπορούμε να φτιάξουμε τις προδιαγραφές για μία βιώσιμη πόλη», διευκρινίζοντας ότι δεν μπορεί να φτιάξει όλα τα πεζοδρόμια της πρωτεύουσας σε τέσσερα χρόνια, ενώ για την ασφάλεια και ειδικά για την περιοχή των Εξαρχείων, είπε ότι «ένας πολίτης δεν μπορεί να είναι φοβισμένος ούτε στην πόλη του, ούτε στη γειτονιά του».

Σε ερώτηση για το τι συμβαίνει, αλλά και το τι μπορεί να διορθωθεί στα Εξάρχεια, απάντησε: «Για εμάς η ασφάλεια είναι κεντρικό ζήτημα, γιατί μια πόλη δεν μπορεί να λειτουργεί χωρίς ασφάλεια. Είναι ένα καθολικό δικαίωμα. Δεν υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ασφάλεια και τα δικαιώματα. Ένας πολίτης δεν μπορεί να είναι φοβισμένος ούτε στην πόλη του, ούτε στη γειτονιά του. Είναι όμως η Αθήνα συνολικά μια ανασφαλής πόλη; Όχι, δεν είναι. Τα περισσότερα από 6 εκατομμύρια άνθρωποι που επισκέπτονται την Αθήνα, δεν είναι τρελοί που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία μιας εμπόλεμης ζώνης. Προφανώς υπάρχουν περιοχές που υπάρχουν ζητήματα και τα Εξάρχεια είναι μία από αυτές τις περιοχές», υπογράμμισε ο κ. Ηλιόπουλος.

Και πρόσθεσε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Για εμάς στα Εξάρχεια έχουν συναντηθεί τρεις αρνητικοί παράγοντες. Ο πρώτος παράγοντας είναι η ολοκληρωτική εγκατάλειψη απ' το δήμο. Ο δήμος δεν έχει κανένα άλλοθι πως αυτή τη στιγμή στα Εξάρχεια υπάρχει ο πιο εγκαταλελειμμένος χώρος πρασίνου στην Αθήνα, ο Λόφος του Στρέφη. Ο δεύτερος παράγοντας είναι το πως τρέχει το ράλι στο real estate και στα ενοίκια. Δηλαδή, ενώ συνήθως βλέπουμε έναν παραδοσιακό κύκλο υποβάθμισης μιας περιοχής και μετά σε δεύτερο χρόνο ένα ράλι στα ενοίκια, τώρα συμβαίνουν ταυτόχρονα. Και ο τρίτος παράγοντας είναι ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα Εξάρχεια οργανωμένο έγκλημα και μαφίες που αναπαράγουν όλες αυτές τις πρακτικές που βλέπουμε. Τα Εξάρχεια δεν είναι γκέτο, ούτε άβατο».

Σχετικά με τη Δημοτική Αστυνομία, είπε: «Ακούγονται διάφορες ανοησίες ότι θα πάρουμε τη Δημοτική Αστυνομία να κυνηγάμε το οργανωμένο έγκλημα. Μπορούμε να συζητήσουμε πολύ συγκεκριμένα για το πόσο μεγάλος και κρίσιμος είναι ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας για τη λειτουργία της πόλης. όπως ο ελεύθερος χώρος, οι ράμπες για τα άτομα με αναπηρία, η ηχορύπανση. Πράγματα τα οποία ορίζουν την καθημερινότητα στην πόλη. Οποιοδήποτε πρόβλημα των ανθρώπων της πόλης, είναι και πρόβλημα του δημάρχου. Ο δήμαρχος πρέπει να έχει γνώμη και να παίρνει πρωτοβουλίες».

Αναφορικά με τη βραχυχρόνια μίσθωση, απάντησε: «Η τουριστική και οικονομική ανάπτυξη που υπάρχει αυτή τη στιγμή έχει μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας σε ένα πανευρωπαϊκό φιλέτο. Οι εξελίξεις με τη βραχυχρόνια μίσθωση, συμβάλουν σε αυτό. Ακριβώς για αυτό εμείς λέμε ότι πρέπει πολύ γρήγορα να παρθούν μέτρα έτσι, ώστε να κρατήσουν τους κατοίκους στις γειτονιές τους», για να συμπληρώσει: «Δεν θεωρούμε ότι η βραχυχρόνια μίσθωση είναι άσπρο ή μαύρο. Μέσα στην κρίση κάποιοι μικρο-ιδιοκτήτες είδαν ένα παραπάνω εισόδημα. Δεν θεωρούμε ότι αυτό ήταν ένα από τα αρνητικά στοιχεία. Ασφαλείς γειτονιές είναι οι ζωντανές γειτονιές. Αυτό που δίνει ασφάλεια σε μια γειτονιά είναι αυτό που λέμε μεικτές χρήσεις: Κατοικία, διασκέδαση, εμπορική δραστηριότητα».

Για τη διαχείριση Καμίνη, σημείωσε: «Θέλω να είμαι ακριβής, η κριτική που κάνουμε στον κ. Καμίνη είναι συγκεκριμένη, ο άνθρωπος πήρε ένα δήμο χρεοκοπημένο από τις προηγούμενες διοικήσεις. Ο δήμος της Αθήνας, όμως, έχει χάσει εντελώς τη μάχη της καθημερινότητας. Ο δήμος της Αθήνας είναι ένας πλούσιος δήμος με φτωχή διαχείριση».

Σχετικά με την καθημερινότητα, επισήμανε: «Αυτήν τη στιγμή στην Αθήνα, το 2019, υπάρχει γειτονιά, ένα κομμάτι στον Κολωνό, που δεν έχει ακόμα αποχέτευση. Οι άνθρωποι μου λένε πως αισθανόμαστε ότι δεν ανήκουμε στον δήμο. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Αθήνα έχει δημάρχους που ήταν πάρα πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος, πάρα πολύ κοντά στο κεντρικό πολιτικό σύστημα και πάρα πολύ μακριά από τις γειτονιές της Αθήνας».

«Η Αθήνα είναι επτά μικροί δήμοι. Αν δεν μεταβιβάσουμε ουσιαστικές αρμοδιότητες στα κοινοτικά συμβούλια, η πόλη δεν θα μπορεί να λειτουργήσει ούτε με τον καλύτερο δήμαρχο. Δεν γίνεται σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίζεις ταυτόχρονα για ζητήματα στο Παγκράτι και στο Νέο Κόσμο, στα Σεπόλια και στον Κολωνό και να αποφασίζουν άνθρωποι που μπορεί να μη ξέρουν αυτές τις γειτονιές», συμπλήρωσε.

Για τα δημοτικά τέλη, δήλωσε: «Σε περιοχές που είναι πιεσμένες, ακόμα και σε ζητήματα ασφάλειας, ο δήμος πρέπει να έχει ειδική πολιτική για τα δημοτικά τέλη. Το δεύτερο πρόβλημα με τα δημοτικά τέλη είναι ότι δεν υπάρχει καμία ανταπόδοση αυτήν τη στιγμή στην Αθήνα. Ο κόσμος πληρώνει ακριβά δημοτικά τέλη, χωρίς να βλέπει ανταποδοτικά έργα. Πρέπει να αξιοποιήσουμε μια σειρά από εργαλεία που έχει ο δήμος όπως το αναξιοποίητο κτιριακό του απόθεμα».

Στην ερώτηση αν ο δήμος της Αθήνας είναι ένα καλό βήμα να τον γνωρίσει ο κόσμος και να αποτελέσει εφαλτήριο για πολιτική καριέρα, ενόψει και των επερχόμενων εκλογών, απάντησε: «Επειδή έχω ήδη απευθύνει αυτή την ερώτηση στον συνυποψήφιό μου, θεωρώ πως θα ήταν καλή εξέλιξη μετά τον Οκτώβριο που η ΝΔ θα ψάχνει για αρχηγό, ο κ. Μπακογιάννης να αναλάβει τη Νέα Δημοκρατία. Όσον αφορά εμένα, εγώ επέλεξα πολύ συνειδητά να κάνω την αντίστροφη πορεία. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να παραμείνω στο υπουργείο μου και να κατέβω βουλευτής στην Α Αθηνών. Μου δόθηκε, όμως, η ευκαιρία να δουλέψω για την πόλη στην οποία έχω μεγαλώσει, έχω εργαστεί και σήμερα ζω. Θεωρώ πως είναι πολύ τιμητικό να μπορείς να δουλέψεις για την Αθήνα. Άρα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα εγώ έχω κατέβει να δουλέψω για την πόλη μου».

Για την προσβασιμότητα στην πόλη, με επίκεντρο τα πεζοδρόμια και τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, ο Νάσος Ηλιόπουλος είπε: «Στην Αθήνα, για να αλλάξουν πέντε πράγματα με κάποιους ανθρώπους, πρέπει να τσακωθείς. Αν αυτό σημαίνει ότι θα τσακωθούμε με οποιονδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να παρκάρει πάνω σε μία ράμπα ή με οποιονδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να κανιβαλίσει το δημόσιο χώρο και ένας νέος άνθρωπος να μην μπορεί να βγάλει το παιδί του βόλτα με ένα καροτσάκι, ναι με αυτούς τους ανθρώπους θα τσακωθούμε. Αυτό είναι δουλειά της Δημοτικής Αστυνομίας και δεν το θεωρώ καθόλου μικρό.

Επίσης, πρέπει να πούμε ότι τα πεζοδρόμια δεν τα έφερε ο πελαργός σε αυτήν την πόλη. Οι μεγάλες παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια φτιάχτηκαν την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, που ήταν μια χαμένη ευκαιρία για την Αθήνα... Αν κάποιος πει ότι σε τέσσερα χρόνια μπορεί να αλλάξει όλα τα πεζοδρόμια της Αθήνας, λέει ψέματα, αλλά σίγουρα όμως μπορούμε να φτιάξουμε τις προδιαγραφές για μία βιώσιμη πόλη για όλους».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

54
σχόλια
 1. avatar Ρακουν

  Μετα απο πολύς κοπος βρέθηκε Συριζεος που μισεί τα Εξάρχεια όπως είναι και θέλει μια πολύ ΚΑΘΑΡΗ από μπαχαλακιδες, ΚΑΙ άλλα ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ στοιχεία. Ρε μπας και μας δουλεύουν????

 2. avatar Μωρέ ..

  Οσες προδιαγραφές και να δημιουργήσετε αυτό το άθλιο κατασκεύασμα θέλει πρακτικά ,γκρέμισμα και φτιάξιμο από την αρχή για να γίνει ανθρώπινο ... Ούτε το Jason Αντιγόνη της μια πλευράς βοηθά ( κατάντια)ούτε το Φρεντυ Κρούγκερ του Ηλία ...από την άλλη! ( που να βρεθεί και δρόμος με Λεύκες ; αυτοπυρπολήθηκαν από τον ...τρόμο τους) Όλα και όλοι για κλάματα ! Μόνο ο εγκέλαδος αν συνεργαζόμενος δώσει λύση ( εφόσων απομακρυνθούν εγκαίρως οι πολίτες από πριν ) ή κανένας Νέρων και να τα ξαναχτίσουμε όλα από την αρχή να γίνει πάλι η Αθήνα μας «ζαφειρόπετρα στης γης το δακτυλίδι», εφοσων φύγει πρώτα ο Αλέξης μην προλάβει και την ξεπουλήσει και αυτή ( την ζαφειρόπετρα ) στους δανειστές μας ή την δεσμεύσει για 1000 χρόνια μέσω ΤΑΥΠΕΔ για να κυβερνούν και τα τρισέγγονά του

  1. avatar Xountalas

   Φιλαρακο, ο Ηλιας δεν κυβερνησε για να τον κρινεις.Εκτος αν τον κατακρινεις λογω του ορογραμματος του οποτε εδω ειμαι να μου πεις που διαφωνεις να το συζητησουμε.Μην επιτρεπεις στα καναλια να σε τρομοκρατουν και κρινε ψυχραιμα, ΔΙΚΑΙΑ και με πατριωτικα κριτηρια.

 3. avatar Πρωτοβουλία πολιτών: Ελευθερώστε τα Εξάρχεια από την αριστερά

  Άσε μας ρε μπούμπη!
  Πήγαινε στην Εκάλη να φας εσκαλόπ με προσούτο κι άσε τα Εξάρχεια και το Σεπόλι και τα Σεπόλια στην ησυχία τους.

  1. avatar Στη Εκαλη

   να παει ο Κωστακης με την Σια που μενουν διπλα

   1. avatar @Στην Εκαλη

    Λαθος κανεις γιατι στην Εκαλη μενει η αδελφη του..Το ζευγος Σια -Κωστας μενουν στη βιλα της Κηφισιας.

 4. avatar Lxi

  Nα κανω και εγώ μια μαντεψια. !!
  Δεν βλεπω δυστυχως εγώ οτι ο Ηλιοπουλος θα περασει στον δευτερο γυρο.. Προβλεπω να ειναι ο διαδοχος της δυναστειας και ο Κασιδιαρης.
  Το προβλημα των οσων ειμαστε δημοτες της Αθηνας ειναι το μετά , δλδ το τι θα επιλεξουμε οσοι παμε για να ψηφισουμε και στον β´ γυρο. !!

  1. avatar Xountalas

   Ευκολακι: Τον Ηλια...Αν οχι, να ετοιμαζεσαι για μια τριτη θητεια Καμινη, αφου ο φλωρος της δυναστειας ενας Καμινης σε αλλο σωμα ειναι.

 5. avatar Θεριστής

  Αγαπητέ κε. Ηλιόπουλε, ως κάτοικος Εξαρχείων συμφωνώ με κάποια από τα λεγόμενα σας σίγουρα όμως πρέπει επιτέλους να αρχίζει να εφαρμόζεται ο νομος και η τάξη. Θα σας πω ένα απλό παράδειγμα, εάν κάποιος βγει με ένα πιστόλι αυτή τη στιγμή στην πλατεία εξαρχείων και πυροβολήσει στον αέρα η αστυνομία δε θα εμφανιστεί ΠΟΤΕ ούτε καν για το τυπικό του πράγματος!! Ναι, ΕΙΝΑΙ αβατο δυστυχώς και όσοι ζούμε εκεί το νιώθουμε πλέον στο πετσί μας, όσο και να \"σφιζει\" από νέους και φοιτητές κλπ. Και η Ζωγράφου και το Παγκράτι όπως και το Κουκάκι είναι γεμάτα με νέους ανθρώπους , τι σημαίνει αυτό; Ότι τα Εξάρχεια δυστυχώς έχουν γίνει ο σκουπιδότοπος των εκάστοτε κυβερνήσεων γιατί τους συμφέρει να κρατάνε ελεγχόμενα αυτά τα μπαχαλάκια που θρέφουν..δυστυχώς...

 6. avatar Εσυ κύριος

  σε ποια περιοχή ακριβώς ζεις;

  1. avatar Αυτος

   μενει στα Κατω Πατησια
   Ο γονος στη Κηφισιά

 7. avatar Είμαι ο χάρος κι έρχομαι

  Άσε τον Κολωνό και τα Σεπόλια στην ησυχία τους κι εσύ και οι υπόλοιποι. Ούτε που πέφτουμε στο χάρτη δεν ξέρεις. Κι αν σε φέρανε εδώ αυτές τις μέρες δεν θα ξαναπατήσεις. Πες μας τί θα κάνεις:
  -με τους παιδικούς που δεν μπαίνει πλέον έλληνας με το \"σύστημα κατάταξης\" Καμίνη;
  -με το φαγητό στους παιδικούς;
  -με τους υπαλλήλους των παιδικών που θα έπρεπε να είναι τόσοι ανά τόσα παιδάκια και δεν είναι ούτε οι μισοί γιατί π.χ. κρατάνε το περίπτερο του μπαμπά απέναντι;
  -με αυτούς που γράφουν το παιδί τους στον παιδικό και το φέρνουν 2 ωρίτσες για να πάνε για καφέ κι αυτοί που έχουν ανάγκη μένουν απ\'έξω;
  -με την υπογειοποίηση; Θα τους ελέγξεις ή θα κοιτάς από την άλλη;
  -με τους δρόμους που είναι χωματόδρομοι (περάστε από την οδό Σιώκου μπροστά από τον παιδικό);
  -με το πρόβλημα που δημιουργούν οι λάθρο με τα καροτσάκια και πέφτουν πάνω στα αμάξια;
  -με την αναδιάρθρωση των δρομολογίων των λεωφορείων για καλύτερη εξυπηρέτηση από τους σταθμούς του Μετρό;
  -με την εικόνα της πόλης στις γειτονιές που πάμε στο Περιστέρι για να δούμε τί σημαίνει τακτοποιημένη πόλη;
  -με τους οδοκαθαριστές που υπάρχουν στενάκια στα οποία δεν μπαίνουν καν;
  -με τα δρομολόγια των σκουπιδιάρικων που βγαίνουν στις 8 και 9 το πρωί;
  -με τους γύφτους που εξαπλώνονται στις γειτονιές μας κι όπου μείνουν η γειτονιά γίνεται τσαντίρι;
  Έχεις απάντηση για αυτά; Είτε εσύ είτε οι άλλοι που έρχεστε για τις ψήφους μας και μετά μας γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια;
  ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Όχι τώρα, ΧΤΕΣ!

 8. avatar Κλημεντίνη Κρόκου

  η Αθήνα έχει τιγκάρει με μετανάστες χαμηλότατου πολιτισμικού και μορφωτικού επιπέδου που κάνουν τα πάντα για την επιβίωση. Απο εμπόριο λαθραίων εως εμπόριο ναρκωτικών, ληστείες και εκπόρνευση. Αυτός ο άρρωστος μας λέει να είμαστε περήφανοι για αυτό. Περήφανοι που δεν αναγνωρίζουμε πια την πόλη που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, περήφανοι που ζούμε με την ανασφάλεια και το φόβο, περήφανοι που το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει ένα τεράστιο αφροασιατικό γκέτο, περήφανοι που σαν γυναίκα δεν τολμάς πλεον να περπατήσεις μετα τη δύση του ήλιου. Περήφανοι για την παρακμή και την κατάντια. Μην περιμένετε τίποτα απο αυτούς ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ. Ηδωνίζονται με τη φτώχεια, το έγκλημα, την κοινωνική αθλιότητα. Η παρακμή τρέφει την ψυχή τους. Κλινικές περιπτώσεις, για το ψυχιατρείο όχι για το δημαρχείο.

  1. avatar Xountalas

   Για ολα αυτα τα ΣΩΣΤΑ που περιγραφεις, η λυση ποια ειναι? Η light εκδοση του Ηλιοπουλου , ο φλωρος της δυναστειας? Ο φλωρος ειναι αριστερος.Ο ιδιος ειχε πει οτι η γιαγια του η Μαρικα του ειχε ειπε να ξεκουμπιστει να φυγει απο οικογενειακο τραπεζι γιατι την ειχε φλομωσει στην αριστερη παπαρολογια.Ο δε φλεγματικος Μητσοτακης της συνεστησε να τον αφησει να φαει πρωτα και μετα να φυγει.Καταλαβαινεις τι φρικες αριστερες θα τους αραδιασε.Μην ξεχνας οτι ο πατερας του αν θα ζουσε θα κινουνταν ιδεολογικα, μεταξυ ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ.Ως ποτε μωρε θα σας παιζει κομπολοι το κλεπτοδημοκρατικο τοξο? Τοσο τρομοκρατημενοι ειστε? Οταν θα γινουμε ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ στην Πατριδα μας και διαμελιζομαστε απο τις βομβες των Αλλαχμπαραδων, τοτε θα ξυπνησετε μωρε?

 9. avatar Κίτσος Χ

  Nάσo Hλιόπoυλε, εγώ είμαι ερωτευμέvoς με την πρoβατίνα μου την Παρδάλω και αισθάvoμαι όμορφα και φυσιολoγικά! Θα πεις καμιά κουβέvτα στους xωριάτες εδώ στο καφεvείο που με λέvε αvώμαλο και κτnvoβάτn;

  1. avatar Σαν προβατο που εισαι λογικο ειναι

   με προβατινα να εισαι ερωτευμενος!

 10. avatar Σαΐνι είναι

  Τελικά, αν θες ηρεμία ασφάλεια και αστυνόμευση στην γειτονιά σου είσαι νεοναζί.
  Μάλιστα. Τώρα που το εξήγησε το κατάλαβα.

 11. avatar ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ θα λες και θα κλαις.

  Στο χαμαιτυπείο θα μπει τάξη.Το κέντρο θα απαλλαγεί από την οσμή των κοπράνων και των ούρων.Οι γυναίκες μας και οι ηλικιωμένοι θα ξαναβρούν την ησυχία τους.Οι πιάτσες θα ψέλνουν τραγούδια του κατηχητικού.Θα επικρατήσει η τάξη και η ασφάλεια με τον έναν η με τον άλλον τρόπο.Ο Κασιδιάρης ξέρει τον τρόπο.

  1. avatar Σιγα μη βγαλουμε

   για δημαρχο και τον ορφεα της
   Κυπρου !

 12. avatar Είναι νωρίς ακόμα.

  Ο Νάσος Ηλιόπουλος εμφανίζεται να παίρνει 6% επειδή δεν τον ξέρουν..
  Όταν τον μάθουν θα πάρει 3%

 13. avatar Ωραια πραγματα

  Περασα προσφατα απο τη Πατησιων απογευμα. Ειναι κυριολεκτικα γκετο δεν υπηρχε ουτε ενας Ελληνας. Παραεμποριο παντου, βρωμια, κλειστα μαγαζια, πορνεια στο δρομο και χρηστες ναρκωτικων μεσα στο δρομο..Οταν γινει το τζαμι ερθουν και νομιμα πολλες ακομη χιλιαδες μουσουλμανοι \"μεταναστες\" στο κεντρο της Αθηνας και το βραδυ θα πηγαινεις τρεχοντας για να παρεις τσιγαρα απο το περιπτερο (εαν βεβαια μενει κανενας ανοιχτος) για να μη στα παρουν απο τα χερια τοτε θα ξαναμιλησουμε..να δω ποιος θα σε σωσει - οι υποψηφιοι δημαρχοι που μενουν στα Β.Π και ερχονται στο κεντρο μαζι με 10 μπραβους?

 14. avatar Λελές

  Καταργήσαμε τα σύνορα και όποιος φοβάται την Σαρία είναι ρατσιστής , κατάλαβες φασίστα ; Ζήτω το Ισλάμ ρε, δημοκρατία λέμε .

 15. avatar ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ…

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΗΛΙΑ...

 16. avatar Κάργα Σύριζας

  Κατά 99,99% αυτός θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων (βάζω και ένα 0,01% να γίνει νοθεία από τα λαμόγια της Δεξιάς). Οι Αθηναίοι πολίτες θέλουν έναν εργατικό, μορφωμένο και πάνω από όλα τίμιο άνθρωπο, γεμάτο ιδέες και με όρεξη για δουλειά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, για να μεταμορφώσει την Αθήνα σε μια πόλη καθαρή, όμορφη και ασφαλή. Ε, ο Νάσος έχει όλο αυτό το πακέτο και τις ικανότητες να κάνει πράξη τα όνειρα των πολιτών της Αθήνας.
  Και είναι νέος σε ηλικία, κάτι που σημαίνει φρεσκάδα και μέλλον!

  1. avatar Φιλαράκο..

   Ο δικός σου ασχολείται μόνο με ομοφυλόφιλους...Αν είσαι τέτοιος , οικονόμησες !

 17. avatar ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΟΣ

  Περιμένω δημαρχάρα μου πότε θα ρθούν οι εκλογές για να παρθώ με τον καλό μου... Αχ έλα μη με κάνεις να περιμένω, σπαρταράω... Κουμπάρα μου θέλω τη Τασία...

 18. avatar Υπεράνω

  Στην Αχαρνών με μαντήλα στη ράχη, περπατά μια Ελληνιδα μοναχη, και μέτρα τα σπασμένα μπουκαλια, που είχαν μείνει στην έρημη γη, ψάχνοντας την παληά Αθήνα, που δεν πρόλαβε η έρμη να δη. Αργιλεδες,μουστάκια, μαντηλες, μουσουλμάνοι να κάνουν καφρίλες, με τσιγάρο στο στόμα να φτύνουν, οβολο στα σπιτάκια να δίνουν... Μιναρεδες γέμισαν την πόλη, Έλληνες που είστε, που πήγαν όλοι; Αχ κορίτσι μου, γίναμε Τουρκία, τις εκκλησίες μας τις γκρεμισανε, μας σπασαν τα αγγεία... Μέσα της εξυπνησε η νέα Μπουμπουλινα, με καρυοφιλι θα αρματωθω, θα καθαρίσω την Αθήνα...

 19. avatar sa patistas

  Άλλο ένα πουλεν της αριστερής φασιστικής κοινωνίας των πολιτών που με την βία και την τρομοκρατία προσπαθεί να επιβάλει στους λαούς την άποψη της. Πόλεμος μεταξύ του ολοκληρωτικού καθεστώτος της κοινωνίας των.πολιτων απέναντι στην ελευθερία και την αυτοδιάθεση των λαών. Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει ήδη και τα απολυταρχικά καθεστώτα τύπου συριζα προσπαθούν όπως βλέπετε σαν εσχάτη πλέον λύση για να επιβληθούν στον λαό την βία την αστυνομοκρατια και τις ομαδικές προσαγωγές κόσμου που ζητάει τα αυτονόητα. Λεφτερια και ανεξαρτησία. Ο Ηλιόπουλος, αυτός ο υπερδημοκρατης κατά τα άλλα δήλωνε πως καλά έκαναν οι μπάτσοι και ρίχνανε ληγμένα χημικά σε παιδιά.
  Πολύ ελευθεριακός τύπος..

 20. avatar Γαλάτεια

  Οταν ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, σου λέει ότι πρώτη του προτεραιότητα είναι να ψηφίζουν οι μετανάστες και η καταπολέμηση της ακροδεξιάς, τότε καταλαβαίνεις ότι το παλικάρι κάπου τα έχει χαμένα ανάμεσα στην ιδεοληψία και στο δημαρχιλίκι. Ο άχαστος που βγήκε από τον κομματικό σωλήνα για να ηγηθεί μιας πόλης πέντε εκατομμυρίων κατοίκων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει