Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της παράταξης Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Γραμματέα Οικουμενικού Ελληνισμού της ΝΔ, Τάκη Σκανδαλάκη και τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης ΝΔ Γιάννη Σμυρλή.

Σήμερα το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει σε εκδήλωση των Γραμματειών Οικουμενικού Ελληνισμού και Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με θέμα την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού και το brain drain. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, κ. Αυγενάκης.

Αύριο, Πέμπτη, από νωρίς το πρωί, ο γραμματέας του Κόμματος, κ. Αυγενάκης, θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ Βελγίου, της ΕΚΟ Υπαλλήλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ, σε όλες τις δράσεις της αποστολής της Νέας Δημοκρατίας το «παρών» θα δώσουν στελέχη της ΝΔ και πλήθος Ελλήνων του εξωτερικού από την Γερμάνια, την Ολλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι δράσεις της αποστολής ολοκληρώνονται το μεσημέρι της Πέμπτης, με τη συμμετοχή του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.