Στο θέμα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, την περίοδο 2007-2009, για την οποία του καταλογίζονται ευθύνες διαχείρισης των οικονομικών του Κινήματος, αναφέρεται σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης.

Στη δήλωσή του τονίζει ότι ο ίδιος εξελέγη γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου τον Μάρτιο του 2008, επομένως δεν είχε καμία σχέση με την εκλογική καμπάνια του 2007.

Αναφέρει επίσης ότι την περίοδο της θητείας του ο γραμματέας δεν είχε καμία σχέση με τα οικονομικά (δεν έχει υπογράψει κανένα τιμολόγιο πληρωμής και καμία απόδειξη είσπραξης) και χαρακτηρίζει ανυπόστατη την κατηγορία που του απευθύνεται.

Ο κ. Ραγκούσης τονίζει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του και ειδικότερα την προεκλογική περίοδο του 2009, το ΠΑΣΟΚ διεξήγαγε την πιο λιτή καμπάνια, που είχε το χαμηλότερο κόστος από κάθε προηγούμενη. Οι μόνες ευθύνες που αναδέχεται, όπως αναφέρει, είναι πολιτικές και οργανωτικές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.