Επίθεση στη Λαγκάρντ εξαπέλυσε η Λ. Κατσέλη

Μίλησε «για προκλητική παρέμβαση» της επικεφαλής του ΔΝΤ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:59
10/04/2012
Επίθεση στη Λαγκάρντ εξαπέλυσε η Λ. Κατσέλη
3
loading

Προκλητική παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική της χώρας, χαρακτήρισε πρόσφατες δηλώσεις στο αμερικανικό δίκτυο CBS της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Λούκα Κατσέλη, από την Κέρκυρα, όπου βρίσκεται

«Η κυρία Λαγκάρντ ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Έκανε υποδείξεις στον ελληνικό λαό για το ποια κόμματα θα πρέπει να ψηφιστούν. Αυτό αντιβαίνει τις αρχές δεοντολογίας των Διεθνών Οργανισμών, οι οποίοι έχουν σαφείς κανονισμούς ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνουν στα εσωτερικά των κρατών μελών», είπε η κ. Κατσέλη.

Η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» υποστήριξε ότι ευθύνες για τη στάση της κ. Λαγκάρντ έχουν «οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς και άλλοι, οι οποίοι υπέκυψαν σε επιταγές, ενώ έπρεπε να είχαν διαπραγματευτεί μία διαφορετική πορεία για τον τόπο».

Η κ. Κατσέλη επανέλαβε ότι «οι δεσμεύσεις του μνημονίου οδηγούν την χώρα σε αδιέξοδο και πρέπει να ανατραπούν». Είναι, είπε, «επιλογές που οδηγούν την οικονομία σε βαθιά ύφεση, σε μειωμένα έσοδα στον προϋπολογισμό, σε αποκλείσεις από τους δημοσιονομικούς στόχους και τελικά σε αδυναμία πληρωμής οφειλών».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar nyon

    τη άλλο υα ακούσουμε ! όταν εφάρμοζε πιστά τα όσα της επέβαλε η λαγαρδ τσιμουδιά..πολιτική αυτοκαταστροφή ..πολιτική κωλοτούμπας και ξεπούλημα ιδεολογίας... επιτελουω οι λίγοι ας πάνε σπίτια τουs κύρια katselh

  2. avatar bigakis

    Μίλησε ο θυληκός τερμινάιτορ. Αν η Λανκάρντ διαβάσει την τρομερή δήλωση της κας Κατσέλη-την οποία δήλωση σίγουρα θα βάλει το CNN, το BBC, το Al-Jazeera σε έκτατκτη μετάδοση-θα παραιτηθεί αμέσως.

  3. avatar GeroLykos

    Όταν την προσκυνούσατε ήταν καλά, ε; Τώρα κάνατε δικό σας κόμμα εσύ και ο Καστανίδης (ναι ντε, αυτός ο Καστανίδης που έβριζε τον κόσμο που τον πρόγκηξε στο σινεμά) και νομίζετε ότι με δυο ψευτοπαληκαριές θα μας κάνετε να ξεχάσουμε... Κούνια που σας κούναγε ταλαίπωρα (που έλεγε ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος) !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει