Αντιδράσεις προκαλούν ορισμένα σχόλια για την υγεία του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου. Καταρχήν η Ραχήλ Μακρή από χθες ανέβασε ένα tweet την ώρα που ο επικεφαλής του Ποταμιού εγχειριζόταν για νεόπλασμα (όγκο) στην περιοχή της κάτω κοιλίας. Η Ραχήλ Μακρή σχολίασε το γεγονός ότι η επέμβαση πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο που διαθέτει εξειδικευμένο μηχάνημα, λέγοντας: tweet Σήμερα πολλές αντιδράσεις προκάλεσε ο πρώην εργαζόμενος των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» Στέφανος Καλτσίκης. «Πιάσαν οι κατάρες μου, ο Σταύρος Θεοδωράκης καρκίνιασε. Σταύρος Θεοδωράκης πολλές επιπλοκές σου ευχόμαστε ολόψυχα» έγραψε στο twitter και λίγο αργότερα κατέβασε το σχόλιο και τον λογαριασμό. x1hfnd8f TWITTER Τα σχόλια του κ. Καλτσίκη προκάλεσαν σάλο, με αποτέλεσμα μέχρι και η Οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» να πάρει θέση. «Αποδοκιμάζουμε το απαράδεκτο σχόλιο στο Twitter του πρώην εργαζόμενου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Στέφανου Καλτσίκη. Αυτές οι «απόψεις» δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές μιας ιατρικής ανθρωπιστικής οργάνωσης. Φορείς τέτοιων απόψεων δεν έχουν καμία θέση στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».

  Θέση για το ζήτημα πήρε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας, συγχαίροντας τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» για την καταδίκη αναφέροντας: «Mπράβο στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» για την καταδίκη του απαράδεκτου σχολίου πρώην εργαζομένου τους. Δυστυχώς τζιχαντιστές υπάρχουν παντού!».

Από την πλευρά του και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης συνεγχάρη τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» για τη στάση τους, γράφοντας στο twitter: «Πραγματικά η άμεση αντίδραση των Γιατρών χωρίς Σύνορα στο χυδαίο αυτό σχόλιο, είναι παράδειγμα προς μίμηση».