Τον λόφο Φιλοπάππου επισκέφτηκαν σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο βουλευτής Α’ Αθηνών Μάριος Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο Facebook, «επισκέφτηκαν το λόφο Φιλοπάππου και αγκαλιάστηκαν από όλους τους πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους.

Άπειρα τα μηνύματα στήριξης για το κόμμα μας, καθώς είμασταν οι μόνοι εκπρόσωποι που επισκέφτηκαν την περιοχή, καθώς όπως έλεγαν οι επισκέπτες: “κανείς δεν τολμάει να κυκλοφορήσει, μόνο σε εσάς ελπίζουμε” και “ρίξτε αυτόν τον Τσίπρα που να έχει εξαπατήσει και μην επιτρέψετε να έρθει ο άλλος ο Κούλης, που ο πατέρας του και το κόμμα του μας έχει καταστρέψει”…

Αυτή είναι η δύναμη να συνεχίσουμε!

Καλή Σαρακοστή σε όλη την Ελλάδα μας!».

lev

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης και ο κ. Γεωργιάδης επισκέφτηκαν σήμερα Καθαρά Δευτέρα τη Βαρβάκειο Αγορά. Ο κ. Λεβέντης συνομίλησε με πολίτες που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στην αγορά και δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται από την κρίση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.