Σε αυστηρό τόνο απάντησε στον Πάνο Καμμένο η τουρκική κυβέρνηση, η οποία καταδίκασε τις πρόσφατες αναφορές του Έλληνα υπουργού Άμυνας.

«Καταδικάζουμε σε κάθε τόνο τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, οι οποίες είναι αγενείς, αδιανόητες και ανεύθυνες και επιστρέφουμε πίσω σ’ αυτόν τις εκφράσεις του» ανέφερε μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι επίμαχες δηλώσεις είναι προκλητικές, ιδίως «σε μία περίοδο που οι δύο χώρες προσπαθούν να συνεργαστούν σε μία σειρά διμερών και περιφερειακών ζητημάτων».

«Στόχος είναι να καταστραφούν οι προσπάθειες των δύο χωρών» κατέληξε το υπουργείο.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε χθες, ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα, όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας».

«Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία» πρόσθεσε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.