Τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα και τα όσα έχει δηλώσει για εκείνη κλήθηκε να σχολιάσει η Ραχήλ Μακρή. Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρουν οι Καρανίκες. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κάθε ανθρώπου που διαφαίνεται ότι έχει προβλήματα. Θα πρέπει να τα κοιτάξει προφανώς. Και αυτός και ο Αλέξης Τσίπρας που κρύβεται από πίσω του».

Ο Νίκος Καρανίκας είχε γράψει για εκείνη στο facebook:

«Η Ραχήλ Μακρή… αυτό το αστείο, το είχαμε στην βουλή-ντροπή μας.

Ίσως είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά-ηθικά.

Την απέβαλε ο κόσμος, όπως και όλη αυτήν την πολιτική παρέα που τρέχει δίπλα στην άκρα δεξιά και διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση. Τώρα ψάχνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις λινάτσες της αντίδρασης.

“Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες”, λέει ο λαός και αποφεύγουμε…αυτην την αστεία που περιφέρεται στα μμε και φωτογραφίζεται όπως να ‘ναι, ξεστομίζοντας ατάκες που θέλει να μοιάζουν πολιτικές.

Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με την άλλη αστεία της νδ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την Βούλτεψη, που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, δίχως αντίκρισμα και μέλλον».

karanikas«Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα. Θα προχωρήσω σε αγωγές κατά του κ. Καρανίκα καθώς και κατά του Πρωθυπουργού, στο γραφείο του οποίου υπηρετεί, και στην Γραμματεία Ισότητας» είχε πει τότε η Ραχήλ Μακρή, ενώ χθες το βράδυ ανέφερε:

«Θα κάνω αυτό που ορίζουν οι νόμοι και θα κινηθώ μέσα στα πλαίσια που ορίζουν αυτοί. Απλά είναι διασκεδαστικό γιατί αποκαλύπτουν μόνοι τους τον εαυτό τους και προβαίνουν σε τέτοια ατοπήματα που εμένα με κάνουν να χαίρομαι. Θα μου πείτε γιατί. Χαίρομαι γιατί αποκαλύπτονται στον ελληνικό λαό και πέφτουν οι μάσκες. Αποκαλύπτουν ποιοι είναι, ποιοι τους κυβερνούν. Εγώ ξέρω ότι ο κύριος Καρανίκας χωρίς να έχει πτυχία και τελείως αναξιοκρατικά, βρίσκεται διορισμένος με έναν υπέρογκο αυτή τη στιγμή μισθό που δεν λαμβάνει ούτε ένας επιστήμονας στη χώρα».