«Θα στεναχωρηθούν πολύ όσοι ποντάρουν στην εικονική πραγματικότητα που τους δημιουργούν οι φίλοι τους, οι συνεργάτες τους και τα στελέχη μιας συμμορίας που έφερε τη χώρα εδώ που είναι», τόνισε, στο άνοιγμα της ομιλίας του στη Βουλή, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

«Καταθέτω στη βουλή την έκθεση του ΔΝΤ, πριν αναλάβει αυτή η κυβέρνηση. Στη σελίδα 2, τα συμφωνημένα μέτρα από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι συνολικά 15 δις. ευρώ για το 2015 και το 2016. Σήμερα η κυβέρνηση φέρνει 5,4 δις. ως το 2018», τόνισε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είχε και μία κόντρα με τη βουλευτή της ΝΔ, Σ. Βούλτεψη.

«Αφήστε τα αυτά κυρία Βούλτεψη και σοβαρευτείτε», είπε ο Πάνος Καμμένος στη γαλάζια βουλευτή η οποία φώναζε από τα έδρανα, όταν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. είπε ότι η Ν.Δ. στηρίζει τις θέσεις ΔΝΤ.

«Η ΝΔ ακολουθεί ένα δρόμο που θα φέρει συμμαχίες προς τον νεοφιλελευθερισμό. Εσείς διαλύσατε τη χώρα και τα Ταμεία με την πολιτική σας. Τα δικά σας σπασμένα καλείτε ο ελληνικός λαός σήμερα να ψηφίσει, με το ένα τρίτο των μέτρων που εσείς συμφωνήσατε», τόνισε ο κ. Καμμένος.