«Τιμούμε την αποκατάσταση της Δημοκρατίας»

Μοναδικός γνώμονας το εθνικό συμφέρον τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:35
23/07/2011
«Τιμούμε την αποκατάσταση της Δημοκρατίας»
loading

«Τιμούμε την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στον Τόπο που τη γέννησε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας και συμπλήρωσε:

«Τιμούμε τους πρωτεργάτες της Μεταπολίτευσης και τους αγωνιστές της επτάχρονης αντιδικτατορικής πάλης. Δεσμευόμαστε, ταυτόχρονα, για μια Νέα Μεταπολίτευση, που να βάζει τέλος στη σημερινή πολιτική αναξιοπιστία, την καταθλιπτική πραγματικότητα και την κοινωνική απόγνωση.

Εργαζόμαστε για μια νέα πολιτική που εγγυάται δυναμική Επανεκκίνηση παντού. Στην Οικονομία και το Κράτος. Στην Εξωτερική Πολιτική, τη Δημόσια Ασφάλεια, την Παιδεία, την Υγεία. Αλλά και στο Δημόσιο Βίο, που υποχρεούται να αποκτήσει αποτελεσματικότητα, συνέπεια και -πάνω απ’ όλα- μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη.

Στις δύσκολες αυτές ώρες, μοναδικός γνώμονας μας είναι το συλλογικό, το εθνικό συμφέρον. Είναι η πίστη στην Ελλάδα του Πολιτισμού και της Ιστορίας. Είναι ο κοινός αγώνας των ανθρώπων αυτού του Τόπου, για την αναγέννηση της χαμένης Ελπίδας. Με Ανάπτυξη και Δικαιοσύνη. Με Εθνική Αυτοπεποίθηση και Αξιοπρέπεια για όλους τους Έλληνες».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει