Πρόσκληση σε ντιμπέιτ προς τους υποψήφιους της ΝΔ

Τι απαντούν Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16:45
07/10/2015
Πρόσκληση σε ντιμπέιτ προς τους υποψήφιους της ΝΔ
1
loading

Πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ αναφέρουν πως έλαβαν συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως σημειώνουν οι συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη, δεν είναι αρνητικοί, αλλά είναι θέμα που θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων αλλά και στην ΚΕΦΕ και να καθοριστεί αν θα διεξαχθεί μόνο αυτή η τηλεμαχία ή και άλλες.

Υπενθυμίζουν παράλληλα ότι η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι να διεξαχθούν δύο ή και περισσότερες θεματικές συνδιασκέψεις, όπως πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπεριλαμβάνοντας όμως και συνδιάσκεψη με αντικείμενο τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Από την πλευρά τους, οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν ότι απάντησαν αμέσως θετικά στην πρόσκληση για τηλεμαχία, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar M.L Gore

  Ε ...ΝΑΙ λοιπόν !
  Ένα ...ντιμπέϊ (που λέει και ο Αλέφαντος) , θα είναι το απόγειο της ξεφτίλας της ψοφοδεξιάς πατριωτικής παράταξης στα μάτια των ψηφοφόρων της αλλά και του απλού τηλεθεατή !
  Τι μόνο με το τσίρκο του Τσίπρα θα μείνουμε ;
  Το τι ....ξεκατίνιασμα θα γίνει μεταξύ τους έτσι και κάτσουν όλοι στην γύρα , δεν λέγεται !
  Πάρτε όλοι παιδιά ! Έλα πάρτε ...Τσίπς , Ποτροκαλέϊντ , Λεμονέϊντ , Κοκακολέϊντ , Γκαζοζέϊντ ! ! !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει