«Τερατογενέσεις» στο πολιτικό σκηνικό αναμένει την επόμενη των εκλογών ο οικονομολόγος και υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα, Κώστας Λαπαβίτσας και εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι το πρώην κόμμα του πλέον δεν έχει καμία διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Λαπαβίτσας, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, είπε χαρακτηριστικά, κληθείς να απαντήσει στο αν στις 21 Σεπτεμβρίου θα ήθελε να δει τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ νικητή των εκλογών: «Όποιος βρει ποια είναι η διάφορα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να το πει και σε εμένα».

«Δεν υπάρχει διαφορά και περιμένω να δω τερατογενέσεις μετά τις εκλογές», συμπλήρωσε, επισημαίνοντας πως δεν πιστεύει τις διαβεβαιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «δεν θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ».

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να προετοιμαστεί», υπογράμμισε ο κ. Λαπαβίτσας, ενώ επανέφερε το θέμα της επιστροφής στο λαϊκό νόμισμα και υποστήριξε ότι «υπάρχει πολιτική και λαϊκή βούληση αλλά και τεχνική προετοιμασία» για κάτι τέτοιο.

«Αυτές οι δημοσκοπήσεις που γίνονται για το θέμα δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες. Το 62% του λαού, στη μόνη δημοσκόπηση που είχε πραγματικά βαρύτητα είπε “όχι” στο ευρώ», ανέφερε, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις.