Στο MEGA διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος και ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος τόνισε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην ΝΔ. Δεν θέλει ο κόσμος την επιστροφή της στην εξουσία. Μία ενδεχόμενη επιστροφή στην εξουσία της ΝΔ θα δημιουργούσε ξανά αστάθεια στη χώρα. Με τη συμφωνία που κάναμε στην Ευρώπη, βρήκαμε την ευκαιρία να προσπαθήσουμε να βγάλουμε τη χώρα από το τούνελ. Οι πολίτες θα αποφασίσουν ποιος μπορεί να κρατήσει το τιμόνι της χώρας»

«Θα υπάρχει ένα ντέρμπι για το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές. Στις 20 Σεπτεμβρίου θα κριθεί ποιος θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη μέρα. Ο Τσίπρας ψήφισε το νόμο Κατρούγκαλου. Δεν ήταν απόφαση της τρόικας. Εάν η ΝΔ είναι πρώτη, δεσμευόμαστε ότι θα αλλάξουμε το μείγμα του μνημονίου και δεύτερον θα βάλουμε τάξη στο χάος που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό», τόνισε από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.