Η Ελλάδα είναι από τους ασφαλέστερους και ελκυστικότερους προορισμούς παγκοσμίως, τόνισε μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά σε μια σειρά από συνεντεύξεις της σε διεθνή  μέσα. Σκοπός της κ.Κουντουρά είναι να ενημερώσει την κοινή γνώμη αλλά και όσους σχεδιάζουν τις επόμενες διακοπές τους στη χώρα μας υπενθυμίζοντας  ότι η τουριστική περίοδος στην Ελλάδα εξελίσσεται ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Στην συνέντευξή της στο Εθνικό Τηλεοπτικό Δίκτυο Ιρλανδίας RTE, η υπουργός μίλησε για τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες του Υπουργείου Τουρισμού που διασφάλισαν ότι η χώρα συνεχίζει να παρέχει όλες εκείνες τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που την κατέστησαν κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς.

Στο αγγλικό τηλεοπτικό κανάλι SkyNews, η υπουργός ενημέρωσε, επιπλέον, για τις ειδικές επικοινωνιακές δράσεις προς την συγκεκριμένη αγορά και ευχαρίστησε τους Βρετανούς για την συνεχή προτίμηση τους και στήριξη προς την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό, που κάθε χρόνο τους τοποθετεί στις κορυφαίες θέσεις ανάμεσα στις μεγάλες παραδοσιακές αγορές μας.

Στην συνέντευξή της στο Ιρλανδικό Εθνικό Ραδιόφωνο RTE-News και την εκπομπή «Morning Ireland», η υπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα είναι από τους ασφαλέστερους και ελκυστικότερους προορισμούς παγκοσμίως και αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά των τελευταίων έξι μηνών, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια επιτυχημένη τουριστική σεζόν, η οποία θα εξελιχθεί κανονικά, ανεπηρέαστη από πρόσκαιρες συγκυρίες.

Το υπουργείο, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, εργάζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και στόχος του είναι να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όποιο πρόβλημα προκύπτει.