«Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τη χώρα σαν εταιρεία»

Επίθεση υψηλών τόνων της Ν.Δ. στο ΠΑΣΟΚ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:08
01/02/2011
«Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τη χώρα σαν εταιρεία»
1
loading

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε πως το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει στη λήψη και νέων μέτρων, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει τη χώρα ως εταιρεία, υπό εκκαθάριση, για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους οι πιστωτές. Ο λαός δεν είναι υπάλληλος της εταιρίας αυτής, υπάρχουν ευπαθείς, ευαίσθητες ομάδες που δεν αντέχουν» είπε ο κ. Μιχελάκης και ζήτησε από την κυβέρνηση να λάβει συγκεκριμένα μέτρα που να οδηγούν στην ανάπτυξη.

Παράλληλα τόνισε πως η όποια παράταση της αποπληρωμής του χρέους θα πρέπει να γίνει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως είναι η μείωση του επιτοκίου, η λήψη συγκεκριμένων μέτρων που να οδηγούν στην ανάπτυξη και η θέσπιση του ευρωομολόγου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Penelope

    Δεν θαλεγα ότι η κυβερνηση χειρίζεται την χώρα σαν εταιρεία-μάλλον σαν τσιφλίκι την χειρίζεται στηο οποίο έχει διοριστεί ως επιστάτης , και είναι υπόλογη μόνο στα αφεντικά της. Αν ήταν εταιρεία, θα φρόντιζε,π.χ. για πραγματική ανάπτυξη, και όχι απλά, για παράδειγμα, να υπογράφει συμφωνίες με ξένες χώρες για να ανοίξουν φαρμακεία στην Ελλάδα-όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα!
    !Επίσης, ουδόλως ενδιαφέρεται για τις \'\'ευπαθείς ομάδες που δεν αντέχουν\'\'-απόδειξη ότι αφήνει τελείως ελεύθερη την εισαγωγή -και παραμονή-εκατοντάδων χιλιάδων \'\'ευπαθων\'\' ομάδων από Ασια και Αφρική, που δουλειά και φαγητό δεν έχουν-το ότι όλοι αυτοι-ένα ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ λαθρομετανάστες τουλάχιστον-προσπαθούν να ζήσουν ζητιανεύοντας από τον πιεσμένο Ελληνα, αλλα και καταληγοντας στην εγκληματικότητα που όλοι ζούμε στο πετσί μας, επίσης ουδόλως τους ενδιαφέρει- το μόνο που τους απασχολεί ίσως ,είναι πως θα χειρίζονται τα ΜΜΕ ,για να χειραγωγούν μεγάλη μερίδα λαού, και να μην επαναστατει, και βεβαίως στρέφοντας την μιά κοινωνική ομάδα ενάντια στην άλλη ( δημόσιοι υπάλληλοι ενάντια στους ιδιωτικούς, μέσα μεταφοράς ενάντια στον εργαζόμενο,ακροδεξιούς εναντίον ακροαριστερών κτλ- το γνωστό \'\'διαίρει και βασίλευε\'\' του Μακιαβέλλι!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει