Αισιόδοξος πως η εθνική Γαλλίας θα πραγματοποιήσει μία επιτυχημένη πορεία στη διάρκεια του Euro, είναι ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο επιθετικός της Μονπελιέ πιστεύει πως οι «τρικολόρ» έχουν την ποιότητα που χρειάζεται ώστε να ανταγωνιστούν ακόμα και τις ομάδες που θεωρούνται τα φαβορί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα. Έχουμε κερδίσει σπουδαίες εθνικές ομάδες. Φοβηθήκαμε λίγο στον αγώνα κόντρα στην Ισλανδία (3-2) αλλά μετέπειτα δείξαμε τον χαρακτήρα μας», δήλωσε ο 25χρονος Γάλλος για να προσθέσει:

«Σίγουρα υπάρχουν πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε. Ωστόσο, τα απαραίτητα στοιχεία τα έχουμε. Απλώς πρέπει να βρούμε τη σωστή ισορροπία και να παίζουμε με περισσότερη ηρεμία στην άμυνα».

Ο Ζιρού παραδέχτηκε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του ανυπομονούν για το παιχνίδι της πρεμιέρας, στο οποίο η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία.

«Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το τουρνουά και να “συγκρουστούμε” με την Αγγλία. Περιμένουμε πως και πώς να αναμετρηθούμε και να δούμε αν είμαστε ικανοί να επικρατήσουμε σε αυτόν τον δύσκολο όμιλο» σχολίασε ο επιθετικός της Μονπελιέ.

Πηγή: sport-fm.gr