Οι νέες εκλογές πρωταγωνιστούν στα διεθνή ΜΜΕ

Συνεχής η ενημέρωση για τις εξελίξεις στην ελληνική πολιτική σκηνή


ArchiveΕΚΛΟΓΕΣ 2012
19:45
15/05/2012
Οι νέες εκλογές πρωταγωνιστούν στα διεθνή ΜΜΕ
4
loading

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για τις νέες εκλογές στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής τα ξένα media περιορίζονται σε απλή καταγραφή των γεγονότων.

Το Reuters γράφει σε έκτακτη ενημέρωση πως η Ελλάδα οδεύει σε εκλογές μετά την αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης, ενώ το CNN με breakingnews αναφέρεται στις νέες εκλογές και αναρωτιεται τι θα γίνει αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ.

Η βρετανική Guardian έχει ζωντανή και συνεχής ενημέρωση για όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα ενώ αναφέρεται σε δηλώσεις οικονομολόγων που βλέπουν δύσκολο το μέλλον για την χώρα.

Σε ανάλογο κλίμα οι Financial Times που τονίζουν ότι κατέρρευσε η προσπάθεια για σχηματισμό κυβέρνησης και η χώρα θα κάνει νέες εκλογές.

Η Wall Street Journal έχει πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα την αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας και αναφέρει ως πρωταγωνιστές τον Αλέξη Τσίπρα, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευ. Βενιζέλο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
  1. avatar Θάνος

    Το ότι πάμε για εκλογές το βγάζουν με έκτακτο δελτίο οι φίλοι μας οι ξένοι αλλά το ότι μια Ελληνική ομάδα μπάσκετ από το πουθενά κατάφερε κάτι σπουδαίο δεν το είπαν τα ξένα κανάλια.
    ότι κακό πρώτη είδηση. ότι διαφημίζει την Ελληνική ικανότητα το εξαφανίζουν.

    1. avatar Spiro Svolakos

      ..........Εδώ, καράβια χανοντε , κυρ Θάνο μου, και συ με την ...μπασκετοβάρκα, τι γυρεύεις.............

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει