«Η Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία, ανακοινώνει σήμερα με ιδιαίτερη υπερηφάνεια την σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας» για τις εκλογές του 2012, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

«Η σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δράσης- Φιλελεύθερης Συμμαχίας, αποδεικνύει ότι η κοινή λογική που προτάσσει ο συνασπισμός μας φέρνει κοντά ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο, από διαφορετικούς χώρους. Όλοι τους έχουν ένα κοινό όραμα: να προσφέρουν όλες τους τις δυνάμεις για να έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει, την Ελλάδα που βασίζεται στις δικές της δυνάμεις.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δράσης – Φιλελεύθερης Συμμαχίας κοσμούν οι:

Στυλιανός Σταυρίδης, βραβευμένος επιχειρηματίας και πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, ο Γιώργος Προκοπάκης πρώην καθηγητής ColumbiaUniversity και σύμβουλος επιχειρήσεων, Μιράντα Ξαφά οικονομολόγος, Ανδρέας Μπούμης πρώην Διοικητής της Εμπορικής Τράπεζας, Άννα Πούσκουρη οικονομολόγος και τραπεζικός, Ορέστης Καλογήρου καθηγητής Εφαρμογών Φυσικής & Φυσικής Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ευγενία Παπαδήμα σολίστ πιάνου, Δημήτριος Σιγανός χειρουργός οφθαλμίατρος από τους πρωτοπόρους διεθνώς στη Διαθλαστική Χειρουργική και η Ιωάννα Στεφανάκη νομικός».