Με σπόντες, χαλάρωση, δυνατές μονομαχίες αλλά και με έναν ακόμη υποψήφιο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας 20/5.

Στην αρχή του επεισοδίου έπεσαν καρφιά από την Μπλε ομάδα προς την Κόκκινη για την απόφαση τους να μην πάρουν τελικά μαζί τους την Δώρα στην κρουαζιέρα που κέρδισαν την Κυριακή αφού αρχικά της είχαν ανακοινώσει πως θα τους συνόδευε.

Στη συνέχεια έδειξε την Κόκκινη ομάδα να απολαμβάνει τη μίνι κρουαζιέρα που κέρδισαν σαν έπαθλο στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας όπου οι παίκτες έφαγαν κιόλας περιγράφοντας αργότερα την εμπειρία τους στην κάμερα.

Πριν το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας αναφέρθηκε εκτενώς αυτή η κίνηση των Κόκκινων να αφήσουν εκτός την Δώρα, με την παίκτρια των Μπλε να τονίζει: «Σαν να σου δίνουν ένα γλειφιτζούρι και να στο παίρνουν από τα χέρια – Αχάριστο από μέρους τους».

Η απάντηση που ήρθε από την αντίπαλη ομάδα προκάλεσε την θλίψη της Δώρας αφού έβαλε τα κλάματα ζητώντας να μιλήσει με τους πρώην συμπαίκτες της.

Η μονομαχία προκάλεσε τον τραυματισμό δύο Τούρκων παικτών με τον Ογκεντάι να αποχωρεί υποβασταζόμενος από τον αγώνα.

Το σκορ διαμορφώθηκε τελικά σε 12-7 υπέρ των Μπλε που νίκησαν τους Κόκκινους με καλύτερη στόχευση στον τελικό στόχο κερδίζοντας την δεύτερη ασυλία.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας οι Κόκκινοι επέλεξαν να ρίξουν στον τάκο και πάλι τον Χριστόφορο Ταξίδη «Δεν πέφτω από τα σύννεφα – Ο τραυματισμός δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο» σχολίασε μεταξύ άλλων ο παίκτης.