Ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος στο νέο επεισόδιο του Survivor από την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, δηλώνοντας ότι ψάχνει να βρει το νόημα πλέον.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ο νεαρός παίκτης της κόκκινης ομάδας δεν έκρυψε την βαθιά του θλίψη για την έκβαση της τελευταίας μονομαχίας του ριάλιτι επιβίωσης. «Έφυγε ο Τζέιμς και ξενέρωσα προφανώς πάρα πολύ, χάλια. Το Survivor τώρα, τι να πω… Είναι σαν να βάλεις τον Γιάννη Περπατάρη να κάνει μια ώρα podcast! Σαν να έχεις παίξει ένα ματς under και να είναι 3 – 0 στο 8ο λεπτό! Σαν να πας να δεις στον κινηματογράφο μια γαλλική ταινία και να μην έχει υπότιτλους».

«Δηλαδή δεν βρίσκω κανένα νόημα τώρα, είναι η αλήθεια, την πρώτη μέρα μετά τον Τζέιμς. Ξύπνησα και δεν είχα ένα κίνητρο για να κινηθώ, να σηκωθώ. Εκεί που πήγαινα πάντα και τον έβρισκα με το που ξυπνούσαμε, είτε στους Μπλε είτε τώρα στην ένωση των δυο ομάδων».

«Εντάξει, είμαι πολύ ξενερωμένος είναι η αλήθεια. Όλη η εβδομάδα ήταν λίγο στενάχωρη με όλο αυτό το συμβάν και ήμουν αρκετά πεσμένος. Με μια εξαιρετική παρένθεση, το Κόνκο Μπόνγκ, που εκεί ξεδώσαμε. Τώρα προχωράμε έτσι, ψάχνοντας το νόημα και το κίνητρο. Μου είπε ότι πρέπει να φτάσω στον τελικό και δυστυχώς ή ευτυχώς αρχίζω πλέον να σκέφτομαι τόσο μακριά. Πιστεύω όμως ότι η απουσία του Τζέιμς θα στοιχίσει σε όλη την ομάδα, καλώς ή κακώς πέρα από το αγωνιστικό, ακόμα και στα ματσαρίσματα αλλά και στην καλύβα έβγαινε μπροστά και μιλούσε. Νομίζω ότι ξενέρωσαν όλοι με αυτή την αποχώρηση», είπε μεταξύ άλλων.