Αρκετές ανατροπές είχε το τελευταίο live του J2US το Σάββατο, με τον Νίκο Κοκλώνη να μην μένει στις αλλαγές των ζευγαριών, καθώς στο τέλος του μουσικού σόου του ALPHA έκανε και μία ανακοίνωση που είχε να κάνει με την αποχώρηση.

Οι βαθμολογίες από την κριτική επιτροπή και η ψηφοφορία του κοινού έγιναν κανονικά, όμως ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πώς δεν θα αποχωρήσει κάποιο ζευγάρι. Τα αποτελέσματα θα μεταφερθούν την επόμενη εβδομάδα και θα συμψηφιστούν, προκειμένου να υπάρξει διπλή αποχώρηση.

«Θέλω να πω σε όλους ότι απόψε δεν θα αποχωρήσει κανείς. Η ψηφοφορία του κάθε διαγωνιζόμενου θα μεταφερθεί και θα συμψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα που θα έχουμε διπλή αποχώρηση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του J2US για να προσθέσει στη συνέχεια, με εμφανή αμηχανία, τα εξής. «Κυρίες και κύριοι είναι ένα περίεργο, διαφορετικό βράδυ σήμερα. Καλή σας νύχτα, μια καληνύχτα στους κριτές και στην Κατερίνα Στικούδη, τους ξέρουμε όλους, σας ευχαριστώ».

«Εύχομαι να ξημερώσει η αυριανή μέρα πολύ καλύτερη για όλο τον πλανήτη. Καλό σας βράδυ, ό,τι καλύτερο σε όλους μας» κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης.