Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Η Μάγισσα» του Ant1 είδαμε πως: Το μυστηριώδες παρελθόν της Κυπριανής ξετυλίχθηκε, ενώ ο Κανέλλος ήρθε αντιμέτωπος με μια αλήθεια που τον σόκαρε. Η Αγάθη κατάφερε να βγάλει τη Ρηνιώ έξω απ’ τον πύργο.

Ο Αντρέι με τον Μάρκο κλήθηκαν ν’ αποφασίσουν αν θα παραμείνουν σύμμαχοι ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον. Την ώρα που η Θεοφανώ οδηγήθηκε στον θάνατο, φανερώθηκαν στον Σπήλιο τα κρίματα του δικού του κόσμου.

Η Μάγισσα: Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στο επεισόδιο 70

Ο Σπήλιος παίρνει μια απόφαση για τη ζωή της Θεοφανώς, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλους. Η Ρηνιώ εκμυστηρεύεται στον Μιχαήλ και τον Μάρκο τις υποψίες της για τη Δαμιανή, αλλά οι δύο άντρες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την πιστέψουν.

Ο Μισέλ παραδίδει στον Σπήλιο τον θησαυρό του προπάππου του, προκαλώντας όμως καινούριες αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων.

Ο Κανέλλος βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη Δαμιανή. Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει τη Θεοφανώ, με κάθε κόστος, τη στιγμή που ο Τζανής προσπαθεί ν’ απαλλαγεί απ’ την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία.

Ένα βήμα πριν γίνουν όλα στάχτη, η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια…

Φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: