Η μετακίνηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ στο Star Channel και το «Shopping Star» αποτελεί μια από τις πλέον πολυσυζητημένες κινήσεις στα τηλεοπτικά δρώμενα αυτό το καλοκαίρι.

Με την παρουσιάστρια – μοντέλο να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram ένα πρώτο… δείγμα από τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει, ακολούθησαν «βροχή» και τα σχόλια. Άλλωστε, η πρεμιέρα του «Shopping Star» είναι ήδη πολυαναμενόμενη μιας και στους διαδικτυακούς… δρόμους έχουν ήδη αρχίσει οι συγκρίσεις με την προηγούμενη παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Επιπλέον, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συμμετέχει για δεύτερη φορά σε πρότζεκτ το οποίο είναι συνυφασμένο με την Καγιά, έπειτα από την παρουσία της στο ριάλιτι μόδας GNTM.

«Το Shopping Star είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να έχουμε μια νέα σελίδα στο ίδιο αγαπημένο πρόγραμμα. Θα προσπαθήσω να το κάνω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω να τα καταφέρω», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Παπαγεωργίου στις πρώτες της δηλώσεις, σημειώνοντας πως θα επιδιώξει να δώσει στο πρόγραμμα το δικό της στιλ και δεν πρόκειται να επικοινωνήσει με την Καγιά για να λάβει… συμβουλές.

Οπότε η Βίκυ Καγιά ήταν και το κεντρικό πρόσωπο του… ιντερνετικού σχολιασμού

Κάποιοι followers της τη στηρίζουν, ενώ κάποια άλλοι έγραψαν αρνητικά σχόλια, όπως: «Κρίμα για την εκπομπή», «Την έφαγες την Βικούλα λάχανο», «Καγιά θα λείψεις» και «Προτιμώ τη Βίκυ Καγιά. Από τη Βίκυ μαθαίναμε». Άλλοι πάλι ανέφεραν: «Μη βιαζόμαστε να κρίνουμε, ας δούμε πρώτα», αλλά και «Μην είμαστε τόσο αρνητικές. Περιμένετε να δούμε πως θα πάει με την Ηλιάνα».

Η ανακοίνωση του Star

Στην ανακοίνωσή του το Star, είχε αναφέρει: H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός!

Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα!

Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση!