Στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του Open βρέθηκε καλεσμένη η Βανέσα Αδαμοπούλου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι «Χώρισα χθες», με το οποίο όπως είπε ήθελε να απενοχοποιήσει τον χωρισμό της ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της.
«Δεν είμαι υπέρ του γάμου», τόνισε και στη συνέχεια μίλησε για τον γιο της, τον οποίο χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο δώρο της ζωής της, το άλλο της μισό. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεπιμέλεια του παιδιού με τον πατέρα του, Ιωάννη Παπαζήση, λέγοντας «με τον Ιωάννη θέλουμε το παιδί μας να είναι καλά».

Λίγο πριν το «κλείσιμο» της εκπομπής, η Βανέσα Αδαμοπούλου αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα και τότε ήταν που ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να «παγώσει» τους πάντες στο πλατό με την τοποθέτησή του για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας καθώς φάνηκε να μην γνωρίζει ποιος ήταν ο πρώην σύζυγος της.

«Περιοδείες κάνει ο μπαμπάς κι εγώ κάνω live. Το παιδί είναι ευτυχώς και με τον παππού και με τη γιαγιά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ» είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Ρε εσύ Βανέσα, πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς να ξέρει κι ο κόσμος. Γιατί δεν του κάνεις διαφήμιση του ανθρώπου;» είπε ο Τριαντάφυλλος και επικράτησε παγωμάρα.

«Δεν ξέρετε ποιος είναι ο μπαμπάς ρε παιδιά; Θα με τρελάνει ο Τριαντάφυλλος» αναφώνησε σαστισμένη η τραγουδίστρια με τον Τριαντάφυλλο να ρωτά να μάθει. «Τριαντάφυλλε, πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;» τον ρώτησε η Βανέσα Παπαδοπούλου.

«Αγάπη μου είναι διαφορετικό αυτό το πρωινό. Θέλω να είμαι αυθόρμητος, σαν να έχεις έρθει στο σπίτι μου και να μιλάμε» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος με την Μαριάντα Πιερίδη να δίνει υπόσχεση πως θα του κάνει εντατικά μαθήματα με σειρές και ταινίες που έχει παίξει ο Ιωάννης Παπαζήσης.